BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.391,96
HABER /  MEDYA

Levent Gültekin'den kendisine 'müptezel' diyen Eren Erdem'e yanıt: CHP’deki çetenin yeni tetikçisi

Gazeteci Levent Gültekin’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü ve Kılıçdaroğlu’nun “Ülke bitti, hiçbirimizin kurtarma şansı yok. Levent gerçekten ülkeyi kurtaramayız. Benim kendi adaylığımı engelleme şansım yok” iddiasına CHP’li Eren Ardem'den sert tepki geldi. Gültekin, cevap olarak "CHP’deki çetenin yeni tetikçisi olarak bunu seçtiler, kendi çıkarı için ülkenin kaderiyle oynayan utanmazlar.." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Gazeteci Levent Gültekin’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü ve Kılıçdaroğlu’nun “Ülke bitti, hiçbirimizin kurtarma şansı yok. Levent gerçekten ülkeyi kurtaramayız. Benim kendi adaylığımı engelleme şansım yok” iddiasına CHP’den sert tepki geldi.

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Akdeniz’de limanlar kurmaktan Karadeniz’deki fındık fiyatına, İstanbul’da teknoloji merkezi kurmaktan İç Anadolu’da tarım merkezi kurmaya kadar onlarca proje hazırladı ve tek tek anlattı. 85 milyonun emeklisinden beyaz yakasına, memurundan asgari ücretlisine, çiftçisinden berberine kadar her kesimin gelirini nasıl artıracağımı, ne kadar artıracağımı anlattı. Tüm bunları ete kemiğe büründürerek ABD, İngiltere ve diğer ülkelerden gelecek yatırımları bile garantiye aldı. Hepsini şeffaflıkla bizlerle paylaştı. Gelecek paradan nereye ne yatırım yapılacağını, halkın gelirinin nasıl yükseltileceğini ortaya koydu” dedi.

"Dertleri gündemi değiştirmek"

Gültekin’e işaret eden Erdem, “Ama haddini bilmez bir kişi çıkıp Kılıçdaroğlu’nun, ‘Ülke elden gitmiş de yapacak bir şey yokmuş’ dediğini iddia edebiliyor. Ülkenin ayağa kalkması için tüm bu projeleri hazırlayan kişiye söylüyor bunu. Dikkat edin bu insanların iktidarla sorunları yok; ülke tarihinin en büyük zamları yapılmış, vergiler yağmur gibi yağıyor, halkın geleceği karartılıyor ama onların derdi gündemi böyle absürt çıkışlarla değiştirmek. Partili arkadaşlarımıza sesleniyorum; bu müptezellerin gündem değiştirme çabalarıyla oyalanmayın; halkımızın bize ihtiyacı var, ekonomi gündeminden ve halkımızın yanından ayrılmayın” ifadelerini kullandı.

"CHP’deki çetenin yeni tetikçisi olarak bunu seçtiler"

Erdem'in sert eleştirilerine Gültekin'den yanıt gecikmedi. Gültekin, Erdem'in açıklamalarını paylaşarak altına "CHP’deki çetenin yeni tetikçisi olarak bunu seçtiler, kendi çıkarı için ülkenin kaderiyle oynayan utanmazlar. CHP tabanında pırıl pırıl insanlar varken senin gibi biri genel başkan yardımcısı oldu bu utanç CHP’ye ömür billah yeter." ifadelerine yer verdi.