BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
HABER /  GÜNCEL

Küçük: Herşey modern Esenköy için

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinin Belediye Başkanı Ayhan Küçük, "Tüm enerjimizi beldemizi daha modern bir belde yapmak için harcıyoruz" dedi.

Abone ol


Esenköy Belediye Başkanı Ayhan Küçük, beldenin Yalova'nın en büyük potansiyele sahip noktalarından biri olduğunu söyledi.

Beldede özellikle turizme yönelik çok önemli zenginliklerin bulunduğuna dikkat çeken Küçük, bunların değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Küçük, "Esenköy sahip olduğu potansiyeli kullanmalı. Biz bunların kullanılması ve beldenin gelişimi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Mesai kavramını göreve geldiğimiz andan beri rafa kaldırdık. Tüm enerjimizi beldemizi daha modern bir belde yapmak için harcıyoruz. Beldemiz için önemli işlere imza attık. Devam eden birçok projenin bitirilmesi ile alt yapı ve üst yapıda gelişmeler yaşadık. Ancak bütün bunların yanında beldenin ileriye dönük gelişiminin turizme bağlı olacağı kanaatindeyim. Beldede turizm için gerekli olan önemli zenginlikler var. Bunların tanıtımı ve beldeye kazandırılması içinde ciddi projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bütün bu adımlar atılırken halkımızdan da ciddi destek görüyoruz. Onlarda bu zenginliklerin beldeye kazandırılması anlamındaki fikir, proje ve çalışmalarımıza destek veriyorlar" dedi.