BIST 9.485
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,71
HABER /  GÜNCEL

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu Edirnede

Edirne'ye gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, "Biz darbeciliğe, şiddete, mafyacılığa karşıyız, hiç bir meşru olmayan güce dayanarak siyaset yapmadık" dedi.

Abone ol


BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, karayolu ile Edirne'ye geldi. TEM Otoyolu Edirne girişinde, partililer tarafından karşılanan Yazıcıoğlu, daha sonra konvoy halinde parti başkan adayı tanıtım toplantısı için Esnaf Kefalet Düğün Salonu'na geldi.

Burada kendisini karşılamaya gelen partililerle tek tek tokalaşan Yazıcıoğlu, daha sonra toplanan yaklaşık 500 partiliye seslendi. BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, birçok partinin Avrupa Birliği ve Ortadoğudaki ABD, İsrail politikalarını teslim olmuş partiler olduğunu belirterek, "AKP son olarak Davos`ta bir kere "Artık Davos bitmiştir, çıkıyorum" demekle Büyük Ortadoğu Projesi'nden ayrı bir politika yapmış sayamayız bunları. ABD, İsrail politikalarıyla Türkiye`yi yönetmişlerdir. Biz siyaseti meslek olarak görmedik. Biz siyaseti çıkarlar adına yapmıyoruz.

Büyük Birlik Partisi vatanı bölünmez bir bütün olarak görür, devleti üniter bir devlet olarak sayar ve ezanı bayrağıyla ve tüm değerleriyle milletimizi güvenlik içinde, her bir bireyimizi insanca yaşama seviyesine çıkaracak refah toplumu haline getirmeyi hedefler. Bu kadar birliğin içinde ayrılığa gerek yoktur. Biz terörün ve şiddetin sonuna kadar karşısındayız. Bunun en çok bedelini ödemiş bir kardeşinizim ben. Bu ülkede çok darbeler yaşandı, bu ülkede demokrasiye aralar verdi, bunların hepsi ülkemize zarar verdi. Onun içinde biz darbeciliğe karşıyız, şiddete karşıyız, mafyacılığa karşıyız, hiç bir meşru olmayan güce dayanarak siyaset yapmadık" dedi.

Yazıcıoğlu, partisinin Edirne merkez ve ilçe belediye .aşkan adaylarını tanıttıktan sonra Edirne'den ayrıldı.