BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hatiplerden Edirne kötü yönetiliyor iddiası

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Mustafa Hatipler, Edirne'nin uzun yıllardır kötü yönetildiğini ileri sürerek, "Edirne hızla kasabalaşıyor" dedi

Abone ol


AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nca düzenlenen basın toplantısında iddialı konuşan Edirne Belediye Başkan adayı Mustafa Hatipler, "29 Mart'tan sonra Edirne'nin aydınlık geleceği için çalışacağız" dedi.

Konumu gereği Edirne'nin Balkanlar ve İstanbul'a entegre olması gerektiğini söyleyen Hatipler, bu anlamda Edirne'nin kaybettiğini belirtti. Geçmişten günümüze Edirne'nin birçok şeyini yitirdiğini ve iyi yönetilmediğini savunan Hatipler, "Edirne hızla kasabalaşıyor. Edirne kaybeden bir şehir. Çünkü Edirne uzun yıllardır kötü yönetiliyor" dedi.

Edirne'nin Ankara'dan gerekli desteği alamadığını yineleyen Hatipler, Edirne'nin merkezi hükümetten destek alması için yerel yönetimi de almasının önemine değindi. Edirne'yi çağdaş bir kent yapmak için partililerle el ele çalıştıklarını kaydeden Hatipler, "Bu ekip bütün onuru, birikimi ile Edirne sevdası için çalıyor" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, İl Başkanı Koray Uymaz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Suiçmez ve partililer katıldı.