BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Burhaniye Belediyesi EMİTT Fuarında

Bu yıl 13.'sü düzenlenen Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'na (EMİTT) 5. kez katılan Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi, hazırladığı stant ve yaptığı tanıtım ile medyanın ilgi odağı oldu

Abone ol


Burhaniye Belediyesi, yaptığı tanıtım atağında bu yıl 5. kez katıldığı EMİTT Fuarı'nda bir yandan ziyaretçi akınına uğruyor.

İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alnında düzenlenen 12-15 Şubat tarihlerinde açılan EMİTT Fuarı'na birçok firma, ülke ve il katılırken, Burhaniye Belediyesi standı birçok ilin açtığı standı geride bırakarak farklılığını ortaya koydu.

Standı Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Eski Ayvalık Kaymakamı Nazım Madenoğlu, mevcut Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant ve Turizm İl Müdürü Mustafa Çaltı'nın yanı sıra, çok sayıda davetli gezdi. "Aşkın Koç'la Gezi Turu" programı ve TGRT Haber isimli TV kanalı, Burhaniye standında tanıtım çekimleri yaparken, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova ile de röportajlar yaparak Burhaniye ile ilgili bilgileri izleyicilerin ekranlarına taşıdı.

Burhaniye standını, Körfez bölgesinde yayınlanan yerel medya mensupları da yakından takip etti. Burhaniye Belediyesi, yaptığı tanıtımları ile bölge turizmine büyük katkılar sağlıyor.