BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konyaspor kongresi ertelendi

Konyaspor'un bugün gerçekleştirilmesi gereken olağanüstü genel kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 1 hafta sonraya ertelendi.

Abone ol

Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenmesi planlanan genel kurula Konyaspor delegesi 825 kişiden sadece 25'inin katılması nedeniyle kongre, tüzük kurallarına göre ertelendi.

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet'in kongrenin 1 hafta sonraya ertelendiğini duyurmasının ardından az sayıdaki delegede salondan ayrıldı. Bir hafta sonra çoğunluk aranmaksızın olağanüstü genel kurul yapılacak.

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, kongre salonunda yaptığı açıklamada, yeterli çoğunluğun sağlanamadığı için kongrenin ertelenmesinden dolayı delegelerden özür diledi. 19 Haziran'da aynı saatte kongrenin yapılacağını belirten Karapınar, listenin belli olduğunu ve mevcut yönetime en az 2 kişi daha katılacağını söyledi. Karapınar, "Listemiz belli, biz buraya hazır bir şekilde gelmiştik maalesef kongremiz yeterince çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleşemedi. Yönetime girecek arkadaşlar belli, 9 eski yöneticiyle devam ediyoruz. Tüzük değişikliğimizde var, bunun hazırlıklarını da yapıyoruz. Listemize katacağımız en az 2 işadamı arkadaşımız var. Bunlarla ilgili çalışmamız sürüyor, listemiz yüzde 95 tamam" dedi.