BIST 10.159
DOLAR 32,14
EURO 35,09
ALTIN 2.470,36
HABER /  GÜNCEL

Arabanın içinde korkunç son

Trafik kazası sonrası arabada yangın çıktı. İçeridekiler dışarı çıkamadı ve alev topuna dönen araçta feci şekilde can verdile

Abone ol

Şanlıurfa'da bir otobüsle otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.



Kazanın ardından otobüs ile otomobil tamamen yandı. Yangında 3 kişi alevlerin arasında kalarak feci şekilde can verirken, 1 kişi ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yetirdi.

Alınan bilgiye göre, Mardin'den İstanbul'a gitmeye çalışan bir yolcu otobüsü, Şanlıurfa-Mardin karayolunun 45. kilometresindeki Çoban deresi mevkisinde karşı yönden gelen otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın ardından otobüsteki yolcular hızlıca tahliye edilirken, otomobilde sıkışan bazı kişiler çıkarılmak istendi.

Bu sırada araçlarda başlayan yangın bir anda otomobil ve otobüsün tamamını sardı.

Yangına ilk müdahale olay yerine yakın bir şantiyede bulunan su tankeri tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.

ŞOFÖR KAÇTI

Kazada 4 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı. Yolcuların ''dikkatsizlikle'' suçladığı otobüs şoförünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Bu arada yanan otomobilden sağ kurtulan bir kişi, otobüs muaviniyle kavga etti. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesiyle tekrar ulaşıma açıldı.