BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,14
ALTIN 2.466,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bozüyük için el ele verdiler

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren, sivil toplum kuruluşları ilçe için el ele verdi.

Abone ol

Bozüyük'ün yararına olacak işlere öncülük etmek için güçlerini birleştiren dernekler, belirli periyotlarda farklı ortamlarda toplanarak fikir alışverişinde bulunuyor.

Dün akşam Bozüyük Ertuğrul Gazi Derneği'nde sivil toplum örgütleri tarafından yapılan toplantıda, 4 Eylül kurtuluş gününün şenlik havası içinde kutlanabilmesi için neler yapabileceğini görüşüldü.

Toplantıya ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarından Bozüyükspor adına Bahri Bayrak, Kasımpaşa Mahallesi Derneği adına Ali Berberoğlu, İlçe Gençlik Spor Müdür Muhittin Yetiş,Belediye Kültür Müdürünü adına Yunus Önder ,Güryarıklar Köyü Derneği adına Fevzi Çakır ,İzci Grubu adına Levent Uysal Bozüyük Akut ekibi adına Veli Çelik, İsmail Çoma ve Muharrem Öz, Çarşı Mahalle Derneği adına Nadir Saka, Ertuğrul Gazi Derneği adına Erol Öksüz ,Hacı Bektaş Veli Derneği adına Hüseyin Erdoğan ve Bozüyük Gündem 11 Gazetesi adına Aykut Can katıldı.

İlçeye üniversite kazandırılması konusunun da görüşüldüğü toplantının verimli geçmesi üzerine katılımın daha da arttırılarak bu tür toplantılara devam edilmesine karar verildi.