BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

Komutanın Güneydoğu'da ilginç diyaloğu!

Terörle mücadelede komutanlarının ev ziyaretleri devam ediyor. Hakkarideki kapıları ise 81 yaşındaki Latifan Katırcı oldu. İşte o umut verici diyalog...

Abone ol

Terörle mücadelede komutanlar Güneydoğu'da kapı kapı gezerek bölgedeki kanaat önderlerini ziyaret etti. O ziyaretlerden biri de Hakkarili Latifan Katırcı'ya gerçekleştirildi. Latifan Dede'nin sözleri teröre tokat niteliğindeydi:

''Yaşım 81'e girdi ben bu bayrağın altında yaşayalı, babam atalarım bu bayrağın altında yaşayalı. Evet eskiden yanlış yapan vardı. Ama bir kişi iki kişi toplum değildir, devlet bizi koruyor, devlete bakıyoruz ki maşallah."

O CAN CENNETİ BULAMASIN

Latifan Katırcı, Hakkari Dağlıca Köyü'nde yaşayan, bölgede kanaat önderi ve sözüne saygı gösterilen biri. Dilinden, komutanlar ve ülkesi için dua eksik olmuyor:

"Başta Allah'u Teala sizleri muhafaza etsin. Bu devlete, bu bayrağa, bu orduya yan gözü ile bakan benim canım bile olsa inşallah o can, cenneti bulmasın."

SİZİN İÇİN BURADAYIZ

Komutanın sözleri de bu dostluğu açıklar nitelikteydi:

"Biz de sizin için buradayız, biz de sizin canınızın malınızın, ırzınızın, namusunuzun her şeyinizin bekçisiyiz. Biz, yeterki omuz omuza verelim güçlerimizi birleştirelim, siz bizi bağrınıza bastınız biz de sizin için buradayız."