BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.315,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sarıgül'ü keyiflendiren slogan

Rize'de etkinliğe katılan Sarıgül “Başbakan Sarıgül” sloganı üzerine “İşte bu güzeldi” şeklinde cevap verdi.

Abone ol

Şişli Belediyesi ve Türkiye Değişik Hareketi Başkanı Mustafa Sarıgül, Rize’de katıldığı 6. Kardan Adam Şenlikleri’nde, “Başbakan Sarıgül” sloganlarıyla karşılandı.

Sarıgül, Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Bağımsız Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek’in daveti üzerine Rize’ye gelerek Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası’nda bu yıl 6. düzenlenen Kardan Adam Şenliği’ne katıldı. Sarıgül burada çok sayıda kişinin “Çare Sarıgül, Başbakan Sarıgül” sloganları ile karşılandı.

SEVENLERİ DÜŞMEMESİ İÇİN KOLUNDA TUTTU

Sarıgül otobüsten inerek kürsüye giderken kayıp düşmemesi için sevenleri koluna girerek rahat buz üzerinde yürümesinde yardımcı oldular. Bu sırada çok sayıda kişi Sarıgül’e sarılarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

AYDER'İ 500 DAVOS'A DEĞİŞMEM

Kürsü’ye çıkan Sarıgül, Ayder’in Davos’dan daha güzel olduğunu söyledi. Sarıgül, “Başkalarına göre Davos önemli. Tv’lere bakarsanız Davoş aşağı Davos yukarı. Davos’ta o oldu bu oldu. Beş yüz Davos olsa bir tane Ayder’e değişirsem Allah belamı versin. Allah’ım inşallah bana imkan verirse yapmamız gereken şu. Burada bir siyasi amaç için bulunmuyorum. Burada bağımsız bir belediye başkanının daveti ve Ayder’i dünyaya tanıtmak için bulunuyorum. Her şey seçim değildir. Bu koltukların gözü cıksın. Her şey koltuk demek değildir. Gelin hep beraber koltuklarımızı korumak yerine Karadeniz’in doğal güzelliklerini koruyalım. Ayder’i dünyaya tanıtalım. Büyük bir demokratik buluşma sağlamak lazım”dedi.

İŞTE BU GÜZELDİ

Sarıgül konuşması sırasında atılan “Başbakan Sarıgül” sloganı üzerine “İşte bu güzeldi” şeklinde cevap vererek konuşmasına, “Ülkeyi yönetenlere bakıyorsunuz TV’ lere baktığınızda her şey güllük gülistanlık. TV’lere baktığımızda Türkiye dünyada çok büyük noktalara geldi. Birde Türkiye ye baktığımızda, buradan Ayder’den ülkeyi yönetenlere söylüyorum. Gelin buraya bakın ve Burayı dünya turizmine kazandırın. Karadeniz’in birliğine ve beraberliğine sonuna kadar inanıyorum. Ama şunu bilmenizi arzu ediyorum. Türkiye, değişim hareketi halktan yana, adalet duygusundan yana, koltuk peşinde koşan bir hareket değil laik Türkiye Cumhuriyetinin peşinde koşan bir harekettir. Bayrağından ve toprağından, ulusal birlikteliğinden ayrılmayan bir harekettir. Büyük bir demokratik hareketi sağlamak için yollardayız. Şunu bilmenizi istiyorum ki Türkiye değişim hareketinin geçmişinde muhalefette yaptıkları yapmayacak iktidarda yaptıkları yazacaktır” diye konuştu.