BIST 9.625
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,86
HABER /  EKONOMİ

Akbank'tan kariyer desteği

Akbank, Sabancı Üniversitesi Executive MBA programlarına katılmak isteyenlere, uzun vadeli ve düşük faizli kredi veriyor.

Abone ol

Yapılan açıklamaya göre, Akbank'ın, Sabancı Üniversitesi Executive MBA programı için kredi kullananlar, uzun vade, avantajlı faiz/masraf ve esnek ödeme seçenekleri ile bütçelerini zorlamadan eğitimlerini tamamlayabilecek. 

Buna göre, okul ücretinin tamamı ya da bir bölümü, 2 yıla kadar yüzde 0,95 ve 5 yıla kadar yüzde 0,89 faiz oranları ile kredilendirilebilecek. Kredi kullanıcıları, diledikleri taktirde ilk aylardaki ödemelerini rahatlatmak için 8 aya kadar ödemesiz dönemli ya da ilk 1 yıl sadece faiz ödemeli kredi seçeneklerinden yararlanıp, ilk yıl taksitlerinin oldukça düşük olmasını sağlayabiliyorlar. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, iş dünyasının çok hızlı geliştiğini. MBA eğitimi alarak, iş hayatında yeni yaklaşımları takip etme ve öğrenmeyi arzu eden genç profesyonelleri Akbank olarak desteklemeyi amaçladıklarını belirtti.

Bu kapsamda, Sabancı Üniversitesi ile işbirliği yaparak, maddi nedenlerle MBA eğitimini erteleyenlere özel MBA kredisi geliştirdiklerini dile getiren Tözge, ''Düşen faiz ortamı da, bize, ürünü müşterilerimize daha avantajlı fiyatlarla sunma fırsatı sağladı. Sabancı Üniversitesi'nde MBA yaparak kariyerini geliştirmek isteyenler, bu kredi ile bütçelerini zorlamadan program ücretini karşılayabilirler'' bilgisini verdi. 

Bu arada, Executive MBA programına katılanlar, kredi için dilediği bir dönemde başvurabiliyor ve kullanılan kredi eğitim ödemesi olarak okulun hesabına aktarılıyor. Krediyi kullanmak isteyenlerin kampüs içindeki Sabancı Üniversitesi şubesine kimlik belgesi ve gelir belgesi ile başvurmaları yeterli oluyor.