BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Çağlayan'da çatışma çıktı!

Çağlayan'da bir banka şubesinin önünde çıkan çatışmada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Abone ol

Çağlayan Zafer Caddesi'nde bir banka şubesinin önünde iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Edinilen bilgiye göre alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan çatışmada sırasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Polis olay yerinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Ayağından yaralanan bir kişi bankaya yakın bir sokakta kaldırımın kenarında oturduğu görüldü.

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik çemberine alınan olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Bu sırada vatandaşlar, Vatan Caddesi'nin alt taraflarında bir şahsın yerde yattığını söyledi. Koşarak olay yerine giden polis Salih Honca isimli şahsı bacağından yaralı halde buldu. Yerde yatan yaralı Honca'nın yanında bir adet de tabanca bulundu. Honca, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Çağlayan'da güpegündüz yaşanan çatışmada vatandaşlar da korkulu anlar yaşadı. Çatışma sırasında seken kurşunların bazı araçlara isabet ettiği görüldü. Görgü şahidi bir kişi, "Biz bankadaydık o sırada iki grup çatışmaya başladı. 3 yaralı vardı hastaneye gönderdik. Bir tanesi aşağı gitti" diyerek olayı anlattı.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.