BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
HABER /  MAGAZİN

İbo'nun eşi ilk kez böyle görüntülendi!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in 6 aylık hamile eşi Ayşegül Yıldız ilk kez kameralar tarafından görüntülendi...

Abone ol

4 Mart 2011'de uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandıktan sonra sağlığına kavuşan ve 27 Eylül 2011'de Ayşegül Yıldız'la nikah masasına oturan İbrahim Tatlıses, yeniden babalık heyacanı yaşıyor.

İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız, hamileliğinin 6'ncı ayında belirginleşen göbeğiyle tarafından görüntülendi. Doğum yaklaştığı için çok heyecanlı olduğunu belirten Yıldız, hamileliği sırasında 5 kilo aldığını söyledi.

817617_detay.jpg

KIZ BEBEK BEKLİYORLAR

2 yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonrasu mucize eseri hayata dönen İbrahim Tatlıses, bugünlerde yeniden kız babası olacağı için çok heyecanlı. Tatlıses'in 6 aylık hamile olan eşi Ayşegül Yıldız, önceki gün bebeği için, Maslak Acıbadem Hastanesi Çocuk Sağlığı birimine kontrole gitti. Ünlü sanatçı, hastanede 1 saat kalan eşini kontroller sırasında bir an olsun yalnız bırakmadı.

HAMİLELİĞİNDE 6 KİLO ALDI

Hastane çıkışı fotoğraflarının çekilmesini istemeyen İbrahim Tatlıses, yan kapıdan çıkarken, Ayşegül Yıldız sorulara ayaküstü cevap verdi. İyice belirginleşen göbeği dikkat çeken Yıldız, "Her şey yolunda. 6 ay oldu, doğum günü yaklaşıyor, çok heyecanlıyım" dedi. Kızlarına henüz bir isim düşünmediklerini belirten Ayşegül Hanım, hamileliği sırasında 5 kilo aldığını belirtip 55'ten 60 kiloya çıktığını söyledi.