BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  GÜNCEL

Ayşen Gruda neden PKK'yı ikna ederim dedi

Ayşen Gruda İmralı sürecine ilişkin açıklamalarına gelen tepkilere CNN Türk ekranlarına bağlanarak cevap verdi

Abone ol

Usta oyuncu Ayşen Gruda'nın Taraf'ın hazırladığı 'Türkiye Barışını Arıyor' yazı dizisinde yaptığı İmralı sürecine yönelik yaptığı açıklamalar Türkiye'nin gündemine oturdu. Ayşen Gruda bu açıklamalarına CNN Türk haber bültenine bağlanarak açıklık getirdi.


PKK'YI İKNA EDEBİLİRİM

Ayşen Gruda, "Bu devlet bana bir görev verirse ben korkmadan ama hiç korkmadan mağaralara gidip o insanları ikna ederim. Masal anlatsam bile beni dinlerler" dedi. (DEVAMINI OKU)

Ayşen Gruda, "Bu devlet bana bir görev verirse ben korkmadan ama hiç korkmadan mağaralara gidip o insanları ikna ederim. Masal anlatsam bile beni dinlerler" dedi.

CNN Türk haber bültenine telefonla bağlanan Ayşen Gruda'ya bu sözlerine gelen eleştirilerin sorulması üzerine Gruda 'Saygıyla karşılayanlara çok teşekkür ediyorum. Eleştirenler olmazsa zaten olmaz. Herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil.' dedi.

İşte Ayşen Gruda'nın açıklamaları;

ANNELERDE BİZİM GİBİ DÜŞÜNÜYOR

Elbette ki geç kalmış. ama zararın neresinden dönülürse iyidir. Daha önce bana böyle bir konu sorulmamıştı. Şimdi sordular şimdi fikrimi söyledim. Bu sadece benim fikrim de değil. Ben halkın nabzını çok iyi tutan bir sanatçıyım. Mutlaka bütün anneler aynen benim gibi düşünüyorlar.

ONLARIN BELKİ DE MASALA İHTİYACI VAR

Tabii ki sanatçılarla temas edilebilir. Sanat ve bilimden korkmamak gerektiğini binlerce kez tekrar ettim. Sanat ve bilim ülkeleri daha doğru yerlere taşır. Elini taşın altına sokacak olan arkadaşlarım biliyorum ki çoktur. Belki de ihiyaçları masaldır diye düşünüyorum. Onlara Dede Korkut Masalı anlatsak ne güzel olur. Masallar toplumun süsanslarıdır. Pembe diziler gibidir.İnsanlara hayal kurdurur. O yüzde de 'masal bile anlatsam beni dinlerler' dedim. Onlar da benim filmlerimi izlediler. Biz filmlerimizde onların hayatlarından da kesitler aldık. Mesela Davaro. Ben şunu söylüyorum sevgi her şeyin ilacıdır. Sevgi kardeşliktir. Sükunettir..." şeklinde yanıt verdi.