BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.441,95
HABER /  GÜNCEL

Kokainci paparazzi skandalı

Uyuşturucu yüzünden ölen Avustralyalı ünlü aktör Heath Ledger’e kokainin iki paparazzi tarafından verildiği iddia edildi.

Abone ol

Aşırı dozda ilaç kullanımı nedeniyle ocakta evinde ölü olarak bulunan Avustralyalı ünlü aktör Heath Ledger’in iki yıl önce New York’taki bir otelde kokain kullanırken çekilmiş görüntüleri büyük olay yaratmıştı. 28 yaşında ölen Ledger, Ocak 2006’ta Splash Haber Ajansı’nın iki foto muhabiri Eric Munn ve Darren Banks tarafından görüntülenmiş, ajans Ledger’ın ölümünün ardından yayınladığı bu görüntülerden 1.1 milyon dolar gelir elde etmişti. Ancak bu olayda kokainin Ledger’a iki muhabir tarafından verildiği iddiası ortalığı karıştırdı.

İddiayı ortaya atan ise, o dönem Banks’in sevgilisi olan ve People dergisinin muhabirliğini yapan Jane Doe oldu. İddiaya göre, Ledger’le daha önceden tanışıklığı olan iki paparazzi, oteldeki bir parti çıkışı ünlü aktöre kokain verdi ve daha sonra Doe’nin odasına çıktılar. Odada paparazzilerden biri Ledger’la kokain kullanırken, diğeri gizlice bu olayı görüntüledi.

İddiayla ilgili dava açılırken, Splash kokainin Ledger’da olduğunu ve sadece fotoğraf çektiklerini savundu. People dergisi ise Doe’nin artık kendileri için çalışmadığını ve olayla bağlantıları olmadığını açıkladı.