BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.401,01
HABER /  SPOR

Beşiktaş suçluyu buldu

Gençlerbirliği OFTAŞ yenilgisinin ardından şampiyonluğa havlu atan Beşiktaş’ta bu sezonun suçlusu bulundu.

Abone ol

Gençlerbirliği OFTAŞ yenilgisinin ardından şampiyonluğa havlu atan Beşiktaş’ta bu sezonun suçlusu bulundu. Siyah-beyazlı yöneticilerin çoğunluğu bu sezona hakem hatalarının damgasını vurduğunu belirterek, burada Beşiktaş’ın mağdur olduğunu vurguladılar.

Asbaşkan Levent Erdoğan, “Sezon başından bu yana mağlup olmadık, mağlup ettirildik. Artık, Beşiktaşımızın üzerine oynanan bilinçli veya bilinçsiz davranışlara son verilmesi lazım gelmektedir. Gerekli mücadelemizi yaparak Beşiktaş’ı kimseye ezdirmeyeceğiz” diye konuştu.
Yönetici Hüseyin Yücel ise şunları söyledi: “Her türlü haksızlığa karşıyız. Hakem hatalarıyla birlikte verilen bu ağır cezalar aklımıza, ‘Bu işler sistemli olarak Beşiktaş aleyhine mi yürütülüyor’ düşüncesi getiriyor. Bana göre hakem hataları nedeniyle 12 puan kaybettik. Her şeye rağmen sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.”

Bursaspor ile oynanan ilk maçta taraftar alınmadığını da hatırlatan Yücel, “Biz de tarafsız sahada oynanacak bu maça Bursaspor taraftarının alınmamasını istiyoruz” dedi.
Bu sezon her türlü aksiliğin kendilerini bulduğundan yakınan yönetici Bülent Deriş ise 2007-08’in kendileri için hayırlı bir sezon olmadığını belirterek, “Bilerek ya da bilmeyerek, bütün haksızlıklar Beşiktaş’ı buldu. Herkes için eşit bir yönetim arzu ediyoruz. Bizim lehimize yapılan hakem hatalarına da karşıyız. Kesinlikle bize uydurma bir penaltı da verilsin demiyoruz. Verilirse kabul etmeyeceğiz. Futbolcularımıza (Atmayın ya da dışarı atın) diye ricada bulunacağız” ifadesini kullandı.

İnönü sendromu

Rakiplerin korkulu rüyası olarak lanse edilen İnönü Stadı, bu sezon Beşiktaş’ın üzerine çöktü. Siyah-beyazlılar, sahasında oynadığı 15 lig maçında 15 puan kaybetti. Dolmabahçe’de 3 kez yenilen Kartal (Sivas, Fenerbahçe, G.Birliği OFTAŞ), 3 kez (Kayseri, İstanbul B.B., Çaykur Rize) de berabere kaldı.