BIST 10.511
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.473,95
HABER /  SPOR

Kocaeli 5 attı Florya karıştı

Tarihi Kocaelispor, yenilgisinin ardından Florya karıştı. Polat 3,5 saatlik zirvenin ardından ilk açıklamayı yaptı.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 5-2'lik Kocaelispor yenilgisinin ardından, sorumlulardan hesap sorulacağını söyledi. Bu arada Florya'da toplanan bir grup taraftar Skibbe'yi istifaya davet etti.

Mecidiyeköy'de bulunan Sportif A.Ş. binasında, Kocaelispor karşılaşmasının ardından Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelirken, yöneticilerin büyük bölümün erken ayrıldığı görüşme, başkan Adnan Polat, teknik danışman Karl Heinz Feldkamp ve yönetim kurulu üyesi Mümtaz Tahincioğlu'nun katılımıyla yaklaşık 3 saat devam etti.

Binadan ayrılırken basın mensuplarına açıklama yapan Adnan Polat, maçın hemen sonrasında bir karar almak istemediklerini dile getirerek, şunları söyledi:

''Maçın etkisi altında duygusal olunabiliyor. Toplantıyı yarına erteledik. Yarın takımla ilgili kararlar alacağız. Ben 7 yıldır Galatasaray'da çeşitli pozisyonlarda görev yaptım ve bu statta 5 gol yediğimizi hatırlamıyorum. Büyük üzüntü yaşıyoruz. Hayat devam ediyor ve Galatasaray'ı dimdik ayakta tutuyoruz. Bunun sorumlularından hesap sorulacak.'' Polat, bazı oyuncuların kadro dışı bırakılacağı yönündeki soruları ise yanıtsız bıraktı.

FLORYA'DA TEPKİ

Galatasaray'ın Kocaelibpor karşısında aldığı farklı yenilginin ardından taraftarların tepkisi Florya Metin Oktay Tesisleri'ne de yansıdı. Tesis önünde toplanan bir grup taraftar tepkisini dile getirirken, teknik direktör Michael Skibbe'yi de istifaya davet etti.