BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan CHPye meydan okudu

Baykal düelloya çağırdı Erdoğan, Adıyaman'dan cevap verdi. Erdoğan'ın asıl derdi Baykal'ı meydanda görmek!

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Sayın Baykal, meydan burada, bırak televizyonu, meydan burada. İş burası, iş burası'' dedi.

Erdoğan, partisinin Adıyaman mitinginde yaptığı konuşmada, iktidara geldiklerinde hükümetin memura ve işçiye borcunun 13,5 katrilyon olduğunu öğrendiğini ve şok olduğunu, şaşırdığını söyledi.

İşçi ve memurdan kesilen nemaların faize ödendiğini ifade eden Erdoğan, bu borcu süratle ödediklerini, şu anda Konut Edindirme Yardımı ödemelerini başlattıklarını ve ödeyeceklerini kaydetti. Erdoğan, ''Yaklaşık 900 trilyon TL, terör sebebiyle boşalan köylere geri dönüşle alakalı ödemeler yaptık'' dedi.
Adıyaman'ı tarih, turizm kenti yapmak için bizzat çalıştığını belirten Erdoğan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

"EĞİTİME DESTEK VERDİK"

Erdoğan, eğitim alanında yaptıkları çalışmalara değinerek, ''Bilgisayar yeni icat olmadı. Bizden öncekiler 'medeniyet, medeniyet' diyorlardı. Nerede bunların medeniyeti, dillerinde ama bizimki hizmette'' diye konuştu.
Söz verdikleri gibi Adıyaman'a üniversite kurduklarını ifade eden Erdoğan, ''Ne aldanan olacağız, ne aldatan olacağız dedik, halkımızı aldatmadık ve Adıyaman Üniversitesi'ni de kurduk'' dedi.

BAYKAL'A MİTİNG ÇAĞRISI

Erdoğan, miting alanındakilere, parti çalışmalarına katkı vermelerini isteyerek, ''Buna hazır mıyız'' diye sordu. Erdoğan, ''Bu meydan zaten her şeyi söylüyor. Hep birlikte bu yolculuğumuza inançla, kararlılıkla devam edeceğiz. Bir şey söyledim ne aldatan olacağız, ne aldanan. Bu Başbakan sizlere bugüne kadar hep dürüst davrandı. Ne söylediyse yaptı. Bundan sonra da yapamayacağını vadetmeyecek, yapacağını vadedecek. Bunu böyle biliniz'' diye seslendi.

AK Parti'nin ahdini tekrarlamalarını isteyen Erdoğan, ''Neydi ahdimiz?'' diye sorarak, ''Beraber yürüdük biz bu yollarda, değil mi? Hazır mıyız? Maşallah... Sayın Baykal, meydan burada, bırak televizyonu, meydan burada. İş burası, iş burası...'' dedi.