BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.501,51
HABER /  GÜNCEL

AK Parti Samsunda iddialı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yolsuzluk iddialarına karşı partisini bakın nasıl savundu.

Abone ol

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ''Biz, AK Partiliyiz, anamızın ak sütü gibi AK Partiliyiz. Ak kalmak zorundayız ve buna özen göstereceğiz'' dedi.

Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Samsun İl Başkanlığınca Anakent Sosyal Tesisleri'nde ''Tanışma Yemeği'' düzenlendi.

Tekkeköy, Canik, İlkadım, Atakum ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri için düzenlenen tanışma yemeğinde konuşan Yılmaz, Samsun'da toplam 388 bin 446 seçmenin oy kullanacağını ve bugüne kadar da en geniş katılımlı seçim olacağını söyledi.

29 mart yerel seçimlerine 35 gün kaldığını ve bu mücadelenin bir parçası olan meclis üyeleriyle dayanışma içinde olunması gerektiğini ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti:

''Bu salonda toplanan insanlar 29 marttan sonra Samsun'u yönetecek. Biz sizlerle Samsun'u geleceğe taşıyacağız. Samsun, yıldızı parlayan şehirlerden biri olacak. Son 5 yıldır Samsun'u kentsel düzene soktuk. Bazı kirlilikleri kaldırarak şehrin önünü açtık. Bu nedenle bu hizmetlerin daha etkin şekilde devam etmesi için çalışmalıyız. Birlik ve bütünlük içinde olmalıyız.''

AK Parti'nin bir aksiyon ve icraat partisi olduğunu söyleyen Yılmaz, seçilecek bütün insanların proje, iş, aş ve üretim için çalışması gerektiğini belirtti.

Adaylardan ilkeli, dürüst siyaset anlayışıyla çalışmalarını isteyen Yılmaz, ''Biz AK Partiliyiz, anamızın ak sütü gibi AK Partiliyiz. Ak kalmak zorundayız ve buna özen göstereceğiz'' diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz de 29 mart seçimlerine bir ay kaldığını ve herkesin bu süreyi çok iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti. Akyüz, ''AK Parti çatısı altında bulunan herkesin yapılan hizmetleri halka taşımasını ve birlik ve bütünlük içinde hareket edilmesini'' istedi.