BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Skibbenin yerine Cevat Hoca

GS'de büyük şok yaşanıyor. Lig'in dip sıralarındaki Kocaelispor yenilgisi taraftarı da çileden çıkardı.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, istifa etmeyi düşünmediğini söyledi. Taraftarın istifa seslerini dinlediğini söyleyen Skibbe, sorumluluk bana ve oyuncularıma aittir dedi. Bu arada Skibbe'nin gönderileceği ve yerine Cevat Hoca'nın geleceği iddia edildi.

Galatasaray kazandığı penaltı vuruşunu Milan Baros'la gole çevirememesin hemen ardında Kocaelispor Taner Gülleri'yle skoru 2-4'e taşıdı. Bu dakikadan sonra Ali Sami Yen'de bir hayli sinirli olan Galatasaraylı taraftarlar "Skibbe istifa" diye bağırmaya başladılar.

Galatasaraylı taraftarlar Skibbe'ye olan tepkilerini maçın hakeminin bitiş düdüğünden sonra da sürdürdüler.

SKİBBE: BÜTÜN HATA BENİM

Skibbe maç sonrası şunları söyledi: "Maç sonuna doğru seyircilerin memnuniyetsizliğini anladım. 3-2'den sonra penaltıya kadar destekleri vardı ama penaltı kaçınca işler değişti. Ben bu protestoları anlayabiliyorum. Suçlu yok. Bütün sorumluluk bendedir, sahada da oyunculardadır. Bugün çok fazla hata yaptık. Kocaeli tehlikeli bir takım. Bu sonucu hazmedeceğiz. Bordeaux maçında bu işin sonunu getireceğiz. Taraftar takıma ve bana kızgın bunu biliyorum ama buna rağmen herkesin burda olmasını bekliyoruz. Aslında şu anda desteğe ihtiyacımız var" dedi.

SKİBBE YERİNE CEVAT HOCA

Karşılaşmanın son dakikalarına doğru tribünlerinde istifaya çağırdığı Alman teknik adamın biletinin kesildiği öğrenildi. Kocaelispor yenilgisinin ardından  yönetimin Bordeaux maçını beklediği ve bu karşılaşmanın ardından geçtiğimiz sezon Feldkamp'ın yerine sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevini yürüten Cevat Güler'e vereceği belirtiliyor.