BIST 10.644
DOLAR 32,17
EURO 35,09
ALTIN 2.520,42
HABER /  SPOR

Rıdvan canlıda fena bombaladı!

Rıdvan açtı ağzını yumdu gözünü! Canlıda öyle sözler söyledi ki hem kulüp hem de oyuncular ayağa kalkacak. İşte o sözler!

Abone ol

İNTERNETHABER

Rıdvan Dilmen, 5-2 lik malübiyetin Galatasaray tarihinin en büyük skandalı yorumunda bulunurken Skibbe'ye de demediğini bırakmadı. Rıdvan'ın eleştiri oklarındar Adnan Polat'ta fazlasıyla nabisini aldı.

İşte Rıdvan'ın canlı yayındaki o ağır sözleri;


Çok acayip bir lig oynanıyor. Herhalde dünyada bizden daha ilginç bir lig yoktur. Tabii ki Beşiktaş bu hafta 12 puan almış oldu, Sivas'ta 12 puan aldı.

"DENİZLİ FALCI GİBİ"

Mustafa Denizli, gideceğim ona geleceğimle ilgili bir şeyler soracağım ona. Çünkü burada öyle bir iddialı konuştu ki dört puan kaybetmesine rağmen 26. hafta görüşürüz dedi, buyrun! Nasıl bildiyse Galatasaray'ın kaybedeceğini, Antalya'ya Kocaeli'ne. Fenerbahçe'in sürekli puan kaybedeceğini, 5 puan alacağını. Yani Mustafa Denizli'nin adı mutlaka falcıya çıkması lazım. Helal olsun yani, ben bu kadar olacağını tahmin bile etmemiştim. İşin şakası tabii ama Mustafa Denizli'yi tebrik etmek lazım bu kadar ciddi bir hesaplama yapmış.

"BU OYUN BÜYÜK SKANDAL"

Kalecisinden sondaki oyuncusuna kadar skandal. Teknik adam bitmiş zaten bir üstündeki isim de bitmiş. Oyuncuları bir tarafa bırakırsan Galatasaray Kulubü inanılmaz kötü yönetiliyor. Hadi üç hafta önce hakem dedim. Bu hafta ne var?

Rıdvan, Skibbe için neler neler söyledi! Haberin devamında...

[PAGE]

"VERİN PARASINI GÖNDERİN"

Skibbe gitmeli mi? Evet gitmeli. Radikal bir karar almalı. Çünkü bu oyuncuları toparlamak zorundalar. Çok ciddi sınavlar bekliyor Avrupa kupasında. Bu saatte uçak var mı bilmem, ama 1 milyon 300 bin... Bankalar açılacak yarın vermeleri lazım, yoksa gitmeyecek. Bildiğim kadarıyla 1.3 milyon euro tazminatı var.

"HALI SAHADA BÖYLE OYNANMAZ"

Oyunculardan yönetime kadar hiç kimsenin savunulacak bir tarafı yok. Galatasaray taraftarı söylediklerinde haklıdır. UEFA kupasında oynayan bir takımın, siz Türkiye'de 21 karşılaşmadan 37 puan almıyorsanız bu bir skandaldır. Böyle bir şey olamaz. Halı sahada böyle oynayamassınız.

SKİBBE'NİN UMRUNDA DEĞİL

1-0 malupsun gülüyorsun ya! Bu inanılmaz biçimde problem. Bir tane oyuncu maçta malupken gülemez çünkü umrunda değil oyuncuların. Neden umrunda değil biliyor musunuz? Onların lideri versinler benim 1 milyon 300 binimi gideyim diye bakıyor. Onların lideri bunu düşünüyor. Ne kaybedecek Skibbe? Sanki Skibbe, sekiz kez Avrupa şampiyonu oldu da mı geldi Türkiye'ye? Geldi, altındaki isimleri gönderiler. İstediği oyuncuları aldılar istediklerini gönderdiler, bunun da hiçbir yetkisi yok! O da ben parama bakarım diyor, banane yani!