BIST 10.481
DOLAR 32,24
EURO 35,07
ALTIN 2.473,50
HABER /  GÜNCEL

Bakan Atalayda Çubukta

İçişleri Bakanı Atalay, Türkiye'nin her metresine sahip çıktıklarını belirterek, ''Her yere alnımız ak, başımız dik gidiyoruz'' dedi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, iktidar partisi olarak Türkiye'nin her metresine sahip çıktıklarını belirterek, ''Her yere alnımız ak, başımız dik gidiyoruz'' dedi.

Atalay, Çubuk'ta AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı. Atalay burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin demokrasinin en önemli unsurlarından olduğunu belirterek, huzur ve güven ortamında geçmesi için İçişleri Bakanlığı olarak ellerinden geleni yaptıklarını, tüm önlemleri aldıklarını söyledi.

Seçimlerin, seçmenin elindeki en önemli imkan olduğunu vurgulayan Atalay, ''Vatandaşlarımızın bu imkanı çok dikkatli kullanması gerekmektedir. Eğer suyunu temiz içmek istiyorsan, yolunun güzel olmasını istiyorsan o zaman elindeki imkanını iyi değerlendireceksin. Vatandaşlarımız iktidarı değerlendirsin, yapılan hizmetleri değerlendirsin ve yapılacakları değerlendirsin. Ona göre kararını versin'' diye konuştu.

İktidar partisi olarak herkesi kucakladıklarını ve seçim çalışmalarını da bu anlayışla yürüttüklerini anlatan Atalay, şunları kaydetti:

''Biz, bir şehre girerken herkese el sallıyoruz. Biz, bütün kardeşlerimizi kucaklıyoruz. Biz, Çubuk'a gelirken sadece bir partili olarak değil, güzel ülkemizin İçişleri Bakanı olarak da geliyoruz. Bu şehirlerde birlikte yaşayacağız, dolayısıyla hiç kimse birbirini kırmasın. Biz, herkesi seviyoruz. Gönül kazanacağız. Türkiye değişti, Türkiye'nin imajı ve Türkiye'nin itibarı değişti. İçeride kardeşliği geliştirmek için olanca çabamızı gösterdik. Ülkemizin her yerinde varız. Dün Diyarbakır'daydık, bu gün Çubuk'tayız. Ülkemizin her metrekaresine sahip çıkıyoruz. Her yere alnımız ak, başımız dik gidiyoruz.''

Atalay, konuşmasında Organize Hayvancılık Bölgesi'nin de en kısa zamanda tamamlanarak hizmete sokulacağını duyurdu.

AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz da ilçeye yapılan hizmetleri anlattı.