BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Kıskançlık ölüm getirdi

Denizli'de korkunç cinayet. 17 yaşındaki öğrenci, kıskandığı arkadaşını öldürdü.

Abone ol

DENİZLİ'nin Çameli İlçesi’nde sınıf arkadaşı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Resul Çabuk'un, kıskançlık kurbanı olduğu ortaya çıktı. Aynı yaştaki Ö.E.'nin Çabuk'un derslerinde başarı göstermesini kıskanarak cinayeti planladığı anlaşıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçeye iki müfettiş gönderip, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çameli Çok Programlı Lisesi 11-B Sınıfı öğrencilerinden Ö.E.'nin, önceki gün öğle saatlerinde sınıf arkadaşı Resul Çabuk ile Tebebaşı Öğrenci Yurdu'nun yemekhanesinde öğle yemeği yedikten sonra, “Artık barışalım, sana hediye vereceğim'' diyerek, yurdun dördüncü katına çıkardığı belirlendi. Korkunç cinayeti önceden planlayan Ö.E.'nin, bir gün önceden dolabına ekmek bıçağı ile çuval koyduğu, arkadaşını banyoya götürdükten sonra 13 yerinden bıçaklayıp, cesedini çuvala koyduğu, yerdeki kan izlerini de sabunlu bezle sildiği belirlendi.

İki sınıf arkadaşının bir aydır birbirlerine bıçak gösterip taciz ettiği öğrenilirken, Çameli Çok Programlı Lisesi öğrencileri, öldürülen Resul Çabuk'un derslerinde başarılı bir öğrenci olduğunu, öğretmenlerinin sorduğu birçok soruya yanıt verdiğini, bir süre önce öğretmenin sorduğu soruya yanıt veremeyen Ö.E.'nin, Çabuk'a, “Bir daha öğretmen soru sorduğunda parmağını kaldırırsan, seni öldürürüm. Her soruya cevap verme. Sonra fırçayı biz yiyoruz'' dediğini söyledi.