BIST 9.565
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.487,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırıkkale ve İzmir'de sahte alkol faciası! 7 kişi öldü 7 kişi komada

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Kırıkkale'de sahte alkolden zehirlenen 7 kişi hayatını kaybetti. İzmir'de de sahte alkol kullanan ve hastaneye kaldırılan 9 kişiden 7'si ise komada tedavisi sürüyor.

Abone ol

Kırıkkale’de sahte alkol alarak zehirlendiği iddia edilen 4 kişi Yüksek İhtisas Hastanesi, 3 kişide Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 2 gündür hastanede tedavi gören 7 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bir kişinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Savcılık soruşturma başlattı. 

Kırıkkale Valiliği olayla ilgili açıklamasında, ölen 7 kişinin aynı marketten aldıkları ve dezenfektan olarak kullanılan malzemelerden içki yapıp içtiklerini duyurdu.

Kırıkkale Valiliği: 7 kişi öldü 1 kişi tedavide

Kırıkkale Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "İlimiz Yüksek İhtisas Hastanesi'ne alkol zehirlenmesi şüphesiyle 07-08 Ekim 2020 tarihlerinde toplam  (8) vatandaşımız intikal etmiş olup bu şahıslardan  (7) vatandaşımız vefat etmiş, (1) vatandaşımızın tedavisi ise halen devam etmektedir."

Marketten dezenfektan alıp içki yapmışlar

"Konu ile ilgili olarak yapılan ilk araştırmada, şahısların aynı marketten temin ettikleri dezenfektan olarak kullanılan etil alkol bazlı yüzey temizleyici sıvılara içki aromaları karıştırmak suretiyle kendi yaptıkları karışımı içmeleri neticesinde zehirlenmiş oldukları anlaşılmıştır.

3 kişi gözaltına alındı

"Söz konusu olaya ilişkin olarak (3) şüpheli şahıs 09/10/2020 günü yakalanarak gözaltına alınmış ve haklarında adli ve idari işlem başlatılmış olup işlemleri halen devam etmektedir.

İzmir'de de 9 kişi hastaneye kaldırıldı

Öte yandan İzmir'de de sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan bu kişilerden 7'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kamyonet devrilince İstanbul'u istila ettiler! Uzmanların açıklaması endişe verici
Foto Galeri Kamyonet devrilince İstanbul'u istila ettiler! Uzmanların açıklaması endişe verici Galeriye Gözat