BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlu yarım gol attı

Dengir Fırat onu "müfteri" ilan etmişti. Yani "iftiracı"... Kılıçdaroğlu, Başbakan imzalı bir belge ile Fırat'a ilk golü yarım da olsa attı.

Abone ol İNTERNETHABER/ AK Partil Dergir Fırat, Kılıçdaroğlu'nu canlı yayında müfteri ilan etmişti. Yani "iftira atan"...  Kılıçdaroğlu, düelloda önce buna yanıt verdi.

Elinde bir belge vardı. Belgedeki imza da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a aitti. Bir gümrük bürokratının yapılan soruşturma sonucunda "temiz" çıktığı yazıyor.

O gümrük müdürünü şikayet eden kişi Dergir Fırat... Kovuşturma sonunda ise şikayeti haksız çıkıyor.

ŞİMDİ KİM MÜFTERİ?

İşte o belgeyi canlı yayında ortaya koyan Kılıçdaroğlu, "Şimdi soruyorum: Kim müfteri kim değil? Benim söylediğim her şey doğru çıktı" dedi.

Kılıçdaroğlu, Fırat'ı kendi liderinin yani Erdoğan'ın imzası ile vurdu.

FIRAT "DOĞRULADI"

Fırat bu belge karşısında çok fazla bir şey söyleyemedi. TC. vatandaşı olarak şikayet hakkını kullandığını söyledi. İddiasına göre de bu bürokrat CHP'liydi.
Fırat'ın yanıtı şöyleydi; "Doğrudur, ben şikayet hakkımı yetkili merciler hakkında kullandım ve bundan sonra da kullanırım. Bu tahkikatı yürüten kişi Diyarbakır CHP aday adayı mıydı? Eğer aday idiyse bir kere organik bağı vardır CHP'yle... "

Bu ilk raundun galibi Kılıçdaroğlu oldu. Erdoğan'ın imzası Fırat'ı zorladı.