BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.436,11
HABER /  SPOR

Yattara an meselesi

Yattara'nın transferinde pürüz çıktı, herkes 'bu iş yattı mı' diye sordu. Kulüp menajeri gelinen noktayı açıkladı.

Abone ol

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın, Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne transferinde dün gece pürüz çıkmasına karşın, görüşmelerin bugün de devam edeceği öğrenildi.

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu yaptığı açıklamada, Katar'da transfer döneminin bittiğini, ancak Al Sadd Kulübü'nün ek süre aldığını belirterek, “Katar kulübünün ülkesinden aldığı özel izin devam ediyor. İki kulüp arasında görüşmeler bugün de yapılacak. İki kulüp anlaşırsa bu transfer gerçekleşebilir” diye konuştu. Katar kulübünün Yattara için 10.8 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

TRABZONSPOR BAŞKANI ŞENER: "YATTARA'LAR GİDER, YENİ YATTARA'LAR GELİR"

Başkan Sadri Şener, Trabzonspor'dan Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne transferi an meselesi olan Gineli futbolcu İbrahima Yattara hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bordo - mavili takımın sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı idmanı izleyen Başkan Şener, Trabzonspor'dan zaman içerisinde bir çok yıldız futbolcunun gelip geçtiğini belirterek, "Yattara bize Trabzonspor'da futbol oynamak istemediğini söylüyor. Çıkış noktamız bu. Bizim Yattara'yı satarak para kazanma gibi bir düşüncemiz hiç olmadı. Zaten Telekom ile bir anlaşma yapmıştım. Ekonomik anlamda bir derdimiz yok" diye konuştu.

"İKİ KEZ BENİ CEPTEN ARADI"

Şener, Yattara'nın takımdan ayrılmak için kendisini iki kez telefonla aradığını da ifade ederek, "Benim futbolcularla telefonda görüşmek pek tarzım değil. Trabzonspor, çok büyük bir camia ve takımdır. Trabzonspor'dan 41 yıl içinde bir sürü meşhur futbolcu geldi, gitti. Ama Trabzonspor, hep yerinde durdu ve yoluna büyüyerek devam etti. Yattara da bunlardan biri" dedi.