BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Keyfi ne zaman yeterse

Canaydın kendisine sorulan 'ne zaman bırakacaksınız' sorusuna bazı kesimleri kızdıracak bir yanıt verdi...

Abone ol

''Memorial 11 Altın Adam'' yarışmasına onur konuğu olarak katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Kalyon Oteli'nde gerçekleştirilen 7. jüri toplantısına katılan Canaydın, ''Başkanlık sürenizi belirlediniz mi?'' şeklindeki soruya, ''İstirahatim, keyfim arzum istediği müddetçe görevime devam edebilirim'' derken, konuşmasının daha sonraki bir bölümünde de, ''Çok üzülüyorum ama yılmıyorum, iradem dimdik ayakta'' ifadelerini kullandı.

''STATTAN AYRILIŞIMIN AMACI PROTESTOYDU...''
Canaydın, Trabzonspor ile Ali Sami Yen Stadı'nda yaptıkları maçın ilk yarısında stattan ayrılış nedeninin, taraftarların tribünde açtıkları pankartlara karşı bir protesto olduğunu bildirdi.

Stattan ayrıldıktan sonra, ayağı kırılan Trabzonsporlu futbolcu Musa Büyük'e hastanede yaptığı ziyaret nedeniyle mart ayının altın yöneticisi adayları arasına alındığını öğrenen Canaydın, konuya açıklık getirerek jürinin bu şekilde kendisini değerlendirmesini istedi.

''BENİM POPÜLİZME İHTİYACIM VAR MI?''
Aynı gece geç saatlere kadar süren bir televizyon programında kendisiyle ilgili ''Popülizm kokuyor'' yorumuna kızdığını ifade eden Canaydın, büyük bir camianın lideri olarak popülizme ihtiyacı olmadığını ifade etti.

Ertesi gün bu yorumu yapanlara, ''İnsanca bir davranışa insanca bir yorum getirmek lazım'' diye haber gönderdiğini anlatan Canaydın, ''Bu beni çok yaraladı. Büyük bir camianın lideriyim, popülizme ihtiyacım var mı? Basının belli bir bölümü tarafından yerden yere vuruluyorum. Bu kadar uzaklaştıysak spor ve fair play anlayışından, bunun hesabını sormamız lazım kendimize. Ben yolda sakatlanan, yaralanan birini görsem aynı hareket içinde bulunan bir insanım'' şeklinde konuştu.