BIST 10.793
DOLAR 32,18
EURO 34,90
ALTIN 2.419,27
HABER /  GÜNCEL

Araç kağıt gibi ezildi

İkitelli'de sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Servis otobüsü ile ile bariyer arasına sıkıştı.

Abone ol

İstanbul İkitelli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü, bariyerlere çarptıktan sonra sürüklenerek bir servis otobüsü ile bariyer arasında sıkıştı. Kazada vücudunun bir kısmı aracın altında kalan şahıs hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 34 UY 6066 plakalı aracıyla İkitelli'de bulunan işyerine gitmek üzere yola çıkan İsmail Güçlü (28), Basın Ekspress yolunda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracın kontrolünü sağlayamayan Güçlü, yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra sürüklenerek yola doğru savruldu. Daha sonra bir firmaya ait olan personel servisinde görevli Mustafa Karakaya yönetimindeki 34 UT 6483 plakalı otobüsle bariyer arasına sıkıştı. Bir kuyumcuda çalıştığı öğrenilen ve vücudunun büyük bir kısmı araç altında kalan Güçlü hayatını kaybetti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Güçlü'nün cesedini çıkartmak için uzun süre çaba sarf etti.

Servis şoförü Mustafa Karakaya gözaltına alınırken, servis firması yetkilileri olay yerine gelerek otobüsün üzerindeki firma yazısını gazeteyle bantlayarak kapatmaya çalıştı.

Kısa bir süre önce nikahlandığı ve bu yaz düğününü yapacağı öğrenilen Güçlü'nün ölüm haberini alan arkadaşları, gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.