BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Canaydın taraftarı uyutuyor

Galatasaray'ın eski başkanlarından Ali Uras Canaydın ve yönetimini topa tuttu: Canaydın Galatasaray'ı uyutuyor..

Abone ol

Galatasaray eski başkanlarındandan Ali Uras'tan ilginç açıklamalar...

Sorularını yanıtlayan efsane başkanlardan 84 yaşındaki Uras, kulüpte ahenksiz bir yönetim anlayışı bulunduğunu ve yöneticilerin birbirlerinden uzakta olduğunu iddia ederek, ''Seçildikten 3-5 ay sonra yönetimden ayrılıyorlar. Bir düzen yok, birlikte çalışma adabı yok. Dolayısıyla birlik yok. Bu, futbol takımına da sirayet ediyor'' diye konuştu.

''Galatasaray, mali ve sportif açıdan yükseleceğine, her gün, her yıl geriye gidiyor'' diyen Ali Uras, verilen sözlerin tutulmadığını, taraftarların aldatıldığını öne sürdü.

Uras, şunları söyledi:
''Kulüpte, başkandan yedek üyeye kadar başarılı olmak gerekir. Başarılı olmak, her sene şampiyon olmakla eş değer değildir. Galatasaray'ın başarısının her yerde olması lazım. Hem sportif, hem idari, hem o sporun yapılış alanlarını oluşturmada verilen sözler yerine getirilerek, yapılan işlerde uğraşılarda başarı gerekir. En başarısız gördüğüm şey, senelerdir verilen sözlerin tutulmamış olması, tutulamaması veya tutulamayacak sözler verilerek, hep aynı yerde oturma arzusunda olunması. Bir anlamda, Galatasaray taraftarını aldatma esprisi içinde geçiyor. Şimdiye kadar stat olacaktı, imkanlar gelişecekti. Kulübün mali ve sportif açıdan yüksek mevkilere ulaşılacağı söylenirken, her gün, her sene geriye gidiyoruz.''

''TARAFTARLARI KULÜPTEN SOĞUTUYORLAR''
Galatasaray'ın bugün yoksul bir kulüp haline geldiğini ifade eden Ali Uras, mali imkanları geliştirecek çok imkan bulunduğunu, ancak bunların, uğraş ve ileri görüşle başarılabileceğini söyledi.