BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Alex Ferguson bir öyle bir böyle

Geçtiğimiz gün Roma'nın yıldızı Totti’yi kızdıran M.United hocası Ferguson, bugün oyuncuya övgüler yağdırarak şaşırttı..

Abone ol

Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, 180 derecelik bir dönüş yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile oynayacakları çeyrek final maçı öncesi yaptığı konuşmada, İtalyan ekibin yıldızı Totti'yi takımın tehlikeli oyuncuları arasında saymayan Ferguson, oyuncularına," Totti'yi durdurun Roma'yı eleriz" talimatı verdi.

Ferguson'un bu 'küçük' unutkanlığı, İtalyan yıldızı oldukça sinirlendirdi ve dün zehir zemberek açıklamalar yaptı ve Ferguson'un bir daha adını unutmamasını sağlayacağını söyledi.

Sir Alex bugünkü açıklamasında, Totti'nin Roma'nın oyununun mimarı olduğunu ve onu durdurmak için en iyi yolu aradıkları söyledi. Roma'nın küçümsenmeyecek bir takım olduğunu bildiklerini de ekleyen Ferguson, Roma'nın kendisinin Ş.ligi'nde en favori gördüğü takımlardan biri olan Lyon'u elediğini ve doğru taktikle oynamazlarsa zor durumda kalacaklarını da ifade etti.

Diğer yandan Roma teknik direktörü Daniele Baldini, 4-1 lik M.Utd- Blackburn Rovers maçını izledikten sonra, Christiano Ronaldo'dan korktuğunu ve bu maçı kazanmak istiyorlarsa durdurmaları gereken oyuncunun o olduğuna karar verdiğini söyledi.

Kaynak: www.futbolarenasi.com