BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti seçmenine: Oy veriyorsan sen de günah işliyorsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye oy veren seçmenle kafayı bozdu. Kılıçdaroğlu, "Eğer israf haramsa, günahsa ve sen de hala bunlara oy veriyorsan sen de günah işliyorsun." dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye oy veren kesimlere sert sözlerle yüklenmeye devam ediyor. Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, yine eleştiri dozunu kaçırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu, kamu kurum kuruluşlarına ilişkin "tasarruf genelgesi" çıkarıldığını anımsatarak, "AK Parti iktidarı 2003 yılından bu yana tam 6 kez tasarruf genelgesi çıkardı. Normalde sağlıklı işleyen devlette bir genelge çıkarırsın herkes ona uyar. 6 kez çıkması ne demektir? Kimse uymuyor, uymayınca bir daha, bir daha. Niçin uyulmuyor? Yukarıya bakıyor, 'Yukardaki uymadığına göre ben niye uyacağım?' diyor." şeklinde konuştu.

"Ona oy veriyorsan sen de günah işliyorsun kardeşim"

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Konukevi'nin fotoğraflarını gösteren Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın yayımladığı yeni tasarruf genelgesi bu; yeni bir saray. Genelge çıkarıyor, 'Ben hariç, ben uymayacağım.' diyor. Sen hariçsen vatandaş niye uysun? Lüks hayat, şatafat, rüşvet, yolsuzluk var; lağım patlamış, hala ve hala israfa devam ediyorlar. İsraf haram ve günah. 'Ama ben paramı ve günahı işlemeye devam edeceğim.' diyor. AK Parti'ye geçmişte oy veren bütün kardeşlerime seslenmek isterim, eğer israf haramsa ve günahsa eğer sen gidip hala ona oy veriyorsan sen de günah işliyorsun kardeşim." ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Gaziosmanpaşa'da gençler bu imama bayıldı okuldan çıkan soluğu camide alıyor
Foto Galeri Gaziosmanpaşa'da gençler bu imama bayıldı okuldan çıkan soluğu camide alıyor Galeriye Gözat