BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Kedi, polisi hastanelik etti

Almanya’da bir kedi sahibini hastaneye götürmek için gelen polis memurunu kolundan feci şekilde ısırarak hastanelik etti.

Abone ol

66 yaşındaki sahibini evinden hastaneye götürmek için gelen polis memuruna saldıran kedi, 49 yaşındaki polis memurunu öyle bir ısırdı ki, memur kedinin sahibiyle beraber hastaneye kaldırılmak zorunda kaldı.

Başkent Berlin’deki olay rahatsızlanan 66 yaşındaki kadının ambulans çağırmasıyla başladı. Ambulansla birlikte eve giden polis memuru, kadının hastaneye kaldırılmasının ardından kedinin evde yalnız kalmaması için kediyi havyan bakım evine götürmek istedi. Bunun üzerine saldırıya geçen kedi polisin kolunu ısırarak hastanelik etti. Kedinin götürüldüğü Berlin’deki Hayvan Bakım Evi Müdürü Marcel Gaeding İHA’ya yaptığı açıklamada, “Kediler çevre değişikliklerine karşı çok hassastırlar. Bu tip durumlarda agresif olabilirler.
Yapılacak en doğru şey, hayvanın daha fazla üstüne gitmemek ve bulunduğu yerden çıkmaktır. Kedinin ısırması uyguladığı kuvvete bağlı olarak değişir, bu gibi durumlarda hemen doktora gidilmeli. Kedilerin çeşitli seslere, kişilere, kokulara alışması için zaman verilmeli. Ama her kedinin karakteri farklıdır” dedi. Polis sözcüsü Claudia Schwaiger ise, “Arkadaşımızın kolundan aldığı yaralar çok derin. Kendisi hala doktor kontrolünde”
diye konuştu. Polis memurunun uzun bir süre işe geri dönemeyeceği belirtildi.