BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Memurlara Ramazan ayı desteği

Beykoz Belediyesi ile BEM-BİR-SEN 7 Nolu şubesi arasında süren görüşmeler sonucunda, memurlara ekonomik destek sağlanması kararlaştırıldı.

Abone ol

İmzalanan protokole göre Ramazan ayı, Ramazan ve Kurban Bayramları öncesi ek ödemeler yapılacak. Bu karar memurlar tarafından sevinçle karşılandı.

Beykoz Belediyesi’nde çalışan memurlara ekonomik destek geldi. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ramazan öncesi, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi memurların ekonomik durumlarını iyileştirme yolunda önemli bir adım attı. BEM-BİR-SEN Beykoz Şube Başkanı Orhan Şanlıer ve memurlar bu karardan dolayı mutlu olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

Başkan Çelikbilek'de, protokolle, Anayasanın 53.maddesi ve ülkemizin imzaladığı İLO sözleşmeleri doğrultusunda, çalışma hayatını düzenleyen anayasa hükümleri ve devletin temel niteliklerinden olan sosyal devlet ilkesi çerçevesinde, çalışanların ekonomik durumunu imkanlar ölçüsünde düzeltmek, onların insanca yaşamını sağlamak, aynı işi yapan kişiler arasındaki ücret dengesini sağlamak, adaletli ücret dağılımı ile ekonomik ve sosyal barışı sağlayarak, demokratik ve katılımcı çalışma düzenini oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

İmzalanan protokole göre, Ramazan ayı için her memura 500, Ramazan Bayramı öncesi 500, Kurban Bayramı öncesi ise 1000 TL ödeme yapılacağı öğrenildi.