BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hakim şikayetçi oldu 10 kişi gözaltına alındı

Burhaniye ilçesinde, minibüsçüler ile İstanbul’dan tatile gelen hakim arasında çıkan tartışma karakolda bitti.

Abone ol

Hakimin şikayetçi olduğu 10 minibüs şoförü gözaltına alınırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan çok sayıda kooperatif şoförü olaya tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde meydana geldi.
İlçede bulunan yazlığına tatil için gelen hakim A.V.G. ilçe merkezinde otomobilini Sahil Birlik Taşıyıcılar Kooperatifi durağının yakınına park etti. Minibüs sürücülerinden H.Ç. aracın minibüslerin giriş, çıkışına engel olduğunu belirterek başka yere aracını çekmesini istedi. Bunun üzerine çıkan tartışma bir anda büyüdü. Hakim A.V.G. polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine içlerinde Sahil Birlik Kooperatifi Başkanı Halil Ergün’ün de bulunduğu 10 kişi gözaltına alınırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne de 30 kadar şoför toplandı. Burhaniye Şoförler Odası ikinci başkanı Şenol Kılcı, arkadaşlarına haksızlık yapıldığını söyledi. Kendilerinin de hakimden şikayetçi olacaklarını belirten Kılcı, “Ortada herhangi bir darp olayı yok.

Arkadaşlarımız mağdur olmuştur. Haksızlığın giderilmesini istiyoruz. Hakim olduğunu söyleyebilirdi” dedi. İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan kalabalığı ise Emniyet Amiri Aydın Yılmaz, ikna ederek dağılmalarını sağladı. Gözaltına alınan şoförlerin bugün adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.