BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ankaralı şoför önüne ne çıkarsa çarptı

Ankara'da alkollü olduğu öne sürülen otomobil şoförü, önce ticari taksiye ardından taksi şoförüne ve son olarak da motosiklet sürücüsüne çarptı.

Abone ol

Ankara'da alkollü olduğu öne sürülen otomobil şoförü, önce park halindeki ticari taksiye ardından taksi şoförüne ve son olarak da bir lokantada paket servis elemanı olarak çalışan motosiklet sürücüsüne çarptı.

Kazada 2 kişi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen ve ağır yaralanan motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Kızılay Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 96 numara önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'da bir lokantada paket servis elemanı olarak çalışan Sercan Yurtalan (29), sipariş üzerine 96 numaraya yemek götürdü. Yemeği teslim ettikten sonra kaskını takan Yurtalan, lokantaya gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada sürücüsü belirlenemeyen 06 BL 7222 plakalı otomobil önce park halindeki ticari taksiye ardından bir taksi şoförüne daha sonra Yurtalan'ın bulunduğu motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobille birlikte yaklaşık 10 metre sürüklenen Yurtalan, kaldırım kenarına düştü. Çevredeki taksiciler durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptı. Bazı vatandaşlar sağlık ekiplerinin geç geldiğini öne sürerek, ekiplere tepki gösterdi. Ağır yaralanan Yurtalan daha sonra ambulansla İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırıldı. Yurtalan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Otomobilin çarptığı taksi şoförü Behçet Kütükçü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kütükçü ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazaya neden olan sürücü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.