BIST 10.252
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.407,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başbakan Erdoğan yarın Hatay'da

Dörtyol'da gerçekleştirilen saldırının ardından gergin günler yaşayan Hatay, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Abone ol

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da Emlak Evleri önünde gerçekleştirilecek olan mitinge 1 gün kala Ak Parti teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı.

Ak Parti Hatay İl Teşkilatı kentte bulunan tüm bilboordlara mitinge davet afişleri asarken gezici araçlarla sesli olarak vatandaşları mitinge davet ediyor.

Güvenlik güçleri de son 3 günü kırmızı alarmla geçiren Hatay'a gelecek Başbakan Erdoğan için güvenlik tedbirlerini arttırdı.

Başbakan Erdoğan'ı taklip edecek ajans temsilcileri ve yerel gazete muhabirlerinin kimlik numaraları ve doğum tarihleri Hatay Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından istendi. Başbakan Erdoğan'ı görüntülenmek isteyen basın mensupları Valilik Basın Yayın Müdürlüğünün kimlik numaraları ile yapacağı sorgunun ardından kendilerine verilecek basın kartlarıyla miting alanına girebilecek.

Başbakan Erdoğan, Antakya'da 3 ana caddenin birleştiği etrafı 8-9 katlı binalarla çevrili Emlak Evleri önünde Antakyalılara 31 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00'de seslenecek.
Başbakan Erdoğan'ın, Dörtyol'a gidip gitmeyeceği ise henüz açıklanmadı.