BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Karısı İYİ Parti'den kocası CHP'den İstanbul milletvekili adayı! Erdoğan Toprak ve Ece Güner...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın kurmaylarından Erdoğan Toprak, CHP'den, eşi avukat Ece Güner Toprak ise İYİ Parti'den İstanbul milletvekili adayı olarak listelere girdi. Ümit Özdağ, ce Güner'le ilgili iddiaları sonrası açıklama yapan Güner, Erdoğan Toprak'la boşandıklarını duyurdu...

Abone ol

Millet İttifakı'nın iki büyük ortağı CHP ile İYİ Parti'nin Erdoğan Toprak ve ve Güner Toprak çiftinin İstanbul'dan seçilebilecek sıralardan aday göstermeleri tartışma başlattı. "Millet İttifakı gibi aile" yorumlarına neden olan haberin ardından Erdoğan Toprak ile Ece Güner, 1 yıl önce evlendiklerini açıklamak zorunda kaldı.

Ümit Özdağ'ın Ece Güner iddiaları...

Zafer Parti lideri Ümit Özdağ, “CHP'li Erdoğan Toprak’ın eşi Ece Güner Toprak'ı CHP’den milletvekili yapmak istemiş. Ancak CHP tüzüğü buna izin vermemiş. Bunun üzerine Akşener devreye girmiş: Erdoğan Toprak, CHP İstanbul 3. Bölge 2. Sıradan aday gösterilirken eşi Ece Güner Toprak ise İyi Parti İstanbul 2. Bölge 4. Sıradan aday gösterilmiş” iddiasını gündeme getirdi. 

Ece Güner: Geçen yıl boşandık...

Erdoğan Toprak suskunluğunu sürdürürken, Ece Güner'den flaş bir ifşa eldi. Ece Güner, Erdoğan Toprak’la geçen yıl boşandıklarını belirterek, “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem anayasasının mimarlarından biri olarak adayım. Akşener’in çalışmalarımı takdir etmesi sonucu İyi Parti’den aday oldum” dedi.

İstanbul'dan seçilebilecek yerlerdeler

Millet İttifakı'nda Erdoğan Toprak, CHP İstanbul 3. Bölge 2. sıradan aday gösterilirken, Ece Güner ise İYİ Parti İstanbul 2. Bölge 4. Sıradan aday gösterildi.

Daha önce; CHP'den zehir zemberek sözlerle ayrılan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek, kayırmacı siyaset anlayışına, "Türk Siyasi Tarihine geçecek vaziyette, Karı-Koca vekillik dönemini millete yaşatacaklar!" diyerek tepki gösterdi. Mustafa Kemal Çiçek, "İyi Partinin İstanbul 2. Bölge 4. Sıradan eşi Ece Güner Toprak; CHP İstanbul 3. Bölge 2. Sıradan Erdoğan Toprak aday; TBMM sizlere tahsisli! Türk Siyasi Tarihine geçecek vaziyette, Karı-Koca vekillik dönemini millete yaşatacaklar! CHP li kadın, sırıtır diye, İP listelerinden gösterilmiş! Resmen becayiş yapmışlar! Reziller…!"

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Candan Erçetin CHP'de aday gösterilmedi! Hemşerileri isyan çıkarmıştı...
Foto Galeri Candan Erçetin CHP'de aday gösterilmedi! Hemşerileri isyan çıkarmıştı... Galeriye Gözat