BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Karabükspor Fener'den çekinmiyor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, bu haftaki rakibi Fenerbahçe'den korkmuyor.

Abone ol

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ''Fenerbahçe'den puan ya da puanlar çıkarma adına bütün gücümüzü ve mücadelemizi vereceğiz'' dedi.

Kırmızı-mavili takım, Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Yücel İldiz gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Fenerbahçe maçının son provasını yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren ve sakatlıkları devam eden Deumi ile İlhan'ın hafif koşu yaptığı antrenmanda diğer futbolcular, duran top ve şut çalışması yaptı.

Teknik direktör İldiz, antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamanın zorluğunu bildiklerini ve bu bilinçle hazırlıklarını yaptıklarını, bu maçta da son iki haftadır oynadıkları güzel oyunu devam ettirmek istediklerini söyledi.

Yücel İldiz, şunları söyledi:

''Fenerbahçe'nin morali çok iyi. Sezona da iyi başladılar. Şu anda da ligde namağlup liderler. Onlarla oynamak kolay değil tabii ki. Ancak, bizde son haftalarda iyi futbol oynuyoruz ve bunu neticelere de yansıtmaya başladık. Biz de kazanma adına Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynamanın zorluğunun bilincindeyiz. Fenerbahçe'den puan ya da puanlar çıkarma adına bütün gücümüzü ve mücadelemizi vereceğiz. İyi bir müsabaka olacağı kanaatindeyim ve iyi bir neticeyle dönmeye çalışacağız. Zorluk derecesi yüksek olan maçlarda futbolcuların konsantresi kendiliğinden oluşuyor. Kadıköy'de atmosfer, futbol adına çok muhteşem oluyor. Önemli olan o muhteşem atmosferde iki takımında buna futbolla karşılık vermesidir. Umarım güzel bir futbol olur sahada.''

Takım kaptanı Muhammet Özdin de, Fenerbahçe karşısında şansızlıklarını kırarak, iyi bir futbolla 3 puan almak istediklerini belirtti.

Karayolu ile İstanbul'a hareket eden Kardemir Karabükspor kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:

Tomiç, Oğuz Kaan, Hakan Söyler, Ragued, Nikoliç, Birol, Seriç, Ahmet Cebe, Ali Kuçik, Cernat, İsmail İsa, Muhammet, Erdem, Shelton, Hamza, Sinan Kaloğlu, Bilal ve Levent.