BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,84
ALTIN 2.400,96
HABER /  GÜNCEL

G.Saray'ın yıldızından şaşırtan açıklama

Galatasaray'ın savunmadaki başarılı futbolcusu Thomas Ujfalusi Çek basınına konuştu

Abone ol

Galatasaray'ın savunmadaki başarılı futbolcusu Thomas Ujfalusi, ülke basınına verdiği röportajda taraftarların ilgisinden yakındı.

Ujfalusi, "Gerçekten inanılmazlar. Ailenizle olup olmadığınızı çok önemsemiyorlar. Eğer beş kişiyseniz, beşinizle birden resim çekiliyorlar. İspanya veya İtalya'daki gibi özelinize fazla saygı duymuyorlar" diye serzenişte bulundu.

İstanbul'da gerçekleşen TEB BNP Paribas WTA Championships Dünya Kadınlar Tenis Şampiyonası'nda kırmızı grupta mücadele eden Çek tenisçi Petra Kvitova'nın maçını izlemeye giden Galatasaraylı futbolcu Thomas Ujfalusi, Çek basınına konuştu.

Medyaspor'un haberine göre taraftarların ilgisi sorulan Ujfalusi, "Gerçekten inanılmazlar. Ailenizle olup olmadığınızı çok önemsemiyorlar. Eğer beş kişiyseniz, beşinizle birden resim çekiliyorlar. İspanya veya İtalya'daki gibi özelinize fazla saygı duymuyorlar" diye serzenişte bulundu.

Daha önce Almanya, İtalya ve İspanya'da forma giyen deneyimli futbolcu, karşılaştırmalı bakıldığında arada çok fark olduğunu ve ilgi yoğunluğundan zaman zaman rahatsız olabildiklerini vurguladı.