BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Kapkaçta şeytani plan

Antalya'da son bir haftada 6 ayrı kapkaç olayına karışan 1'i kadın 5 kişi yakalandı.

Abone ol

 Zanlılardan 1 yıllık evli 18 yaşındaki genç kadın E.P.'nin şapka takıp erkek gibi giyinerek motosikletin arka kısmına oturduğu, kapkaç yaptıktan sonra polisleri atlatmak için saçlarını açıp, gezintiye çıkmış sevgili rolü yaptığı anlaşıldı.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri son bir hafta içinde 6 ayrı kapkaç olayına karışan yaşları 15 ile 19 arasında değişen 1'i kadın 5 kişi, mağdurların verdiği eşkal üzerine yakaladı.

Yeşildere Mahallesi'nde uygulama yapan polislerin, evlerine baskın yaparak yakaladığı zanlılardan birinin genç bir kadın olması şaşkınlık yarattı. Güzelliğiyle dikkat çeken E.P.'nin başına şapka takıp erkek gibi giyinerek kapkaç yaptıkları motosikletin arakasında oturduğu, suç işlendikten sonra, saçlarını açıp sevgilisiyle gezintiye çıkan bir genç kız gibi davranıp polisleri atlattığı ortaya çıktı.

Zanlılar 18 yaşındaki E.P., 19 yaşındaki G.P., 17 yaşındaki A.D., 15 yaşındaki M.D. ve 16 yaşındaki F.S. ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Daha sonra yaşları küçük olan 3 zanlı, çocuk polisine teslim edildi. Suç ortaklarıyla birlikte adliyeye sevk edilen E.P.'nin 1 yıl önce evlendiği eşinin de cezaevinde olduğu belirtildi.