BIST 10.311
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.454,22
HABER /  GÜNCEL

Hıncal Uluç AĞIR KONUŞTU

Hıncal Uluç, Bülent Ecevit'in ardından kaleme aldığı yazıda Karaoğlan'a ağır eleştiriler yöneltti.

Abone ol

Bülent Ecevit'in ölüm haberi medyada hemen her köşe yazarı tarafından kaleme alındı. Kimileri Ecevit'in şairliğini, kimileri siyaset adamlığını kimileri de anılarını kaleme aldı. Karaoğlan'ın ardından yazılan yazılar, genellikle övgü dolu oldu. Biri hariç; Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç " diyerek bu övgülerin çoğunun hamasetten öteye gitmeyen sahte övgüler olduğu görüşünde:

"Bülent Ecevit'in ardından hemen herkes konuştu.. Hayatında görmediği, duymadığı kadar bir alkış ve övgü yağmuru vardı dün, gazetelerde, televizyon ve radyolarda.. Kaçı samimiydi, kaçı "Böyle konuşmam lazım" diye o lafları ediyordu bilmem"

KARISININ ETKİSİNDE KALDI

Hıncal Uluç yazısının devamında Ecevit çiftini ağır bir dille eleştiriyor:
"Onu tanımazken, uzağındayken, hele o devirde, gençlik heyheyleri içinde "Karaoğlan"ın hayranlarındandım ben de.. Sonra yaklaştım biraz.. En iyi dostlarını, Ecevit çiftinin nasıl harcadığını, nasıl affetmez kin tuttuklarını gözlerimle gördükçe, sevgi çemberinden yavaş yavaş uzaklaştım.. Ayrıca bir lidere yakışmayacak kadar karısının etkisinde kalışı yanlışlarının en büyüğüydü.. "Rahşan Affı" lafının geçmediği gün var mı, iyi bakın.."