BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kadirli Belediyesi'nden yoğun mesai

Osmaniye'de Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, göreve geldikten sonra ilçeyi değiştirmeye devam ediyor.

Abone ol

Kadirli Belediyesi yaz döneminde aralıksız devam eden asfalt çalışmalarına kış mevsiminin gelmesi nedeni ile ara vererek beton yol çalışmalarına başladı.

Bu yılın ilk beton yol çalışmasını sanayi bölgesinde yapan Başkan Tarhan sanayi esnafı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tarhan bu kış dönemi için yaklaşık 10 bin m3 lük beton yol ihalesi yapıldığını ve bunun 3 bin m3 lük kısmının sanayi bölgesinde yol yapım çalışmalarına ayrılacağını belirtti. Tarhan şunları söyledi:

“Gerek Belediye Meclis üyeleri gerek ilçe teşkilatı, milletvekili ve partimiz ile bu zamana kadar uyum içinde çalışarak Kadirlinin sorunlarını en asgariye indirmeye gayret ediyoruz Belediyenin imkanlarını halkımıza hizmet olarak geri vermek için mesai gözetmeden çalışan herkese ve bu çalışmalar esnasında bizi yalnız bırakmayan Kadirli halkına en yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.”

Öte yandan Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’ının sanayi bölgesinde yapmış olduğu toplantıya esnaf ve mahalle sakinlerinin çok geniş katılımı olması gözlerden kaçmadı. Yapılan toplantıya MHP Osmaniye Milletvekili Hakan Coşkun, MHP İlçe Başkanı Mehmet Bozkurt ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.