BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düzce'de yol çalışmaları sürüyor

Düzce'nin Yığılca ilçesi Kaymakamı Nuri Gezici, yol genişletme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Abone ol

Yığılca Kaymakamı Nuri Gezici, ilçede 5 kilometreden oluşan yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Gezici, yolun geri kalan kısmının tamamlanması içinde 2011 yılının yatırım programına alınması için başvuru yapıldığını açıkladı.

Yığılca Kaymakamı Nuri Gezici, Devlet Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 5 kilometrelik yol genişletme çalışmalarının yapıldığını bildirdi. Gezici yaptığı açıklamada "5 kilometrelik kısmının 1 kilometresi Yığılca ilçemizin girişinde ve burada çalışma devam ediyor. Mevcut bir kavşağın daha düzenli hale getirilmesi ve görüşü daha iyi sağlayabilme açısından bir çalışma var" dedi.

Yolun diğer kısmındaki çalışmanın ise Hasanlar Barajı'ndan sonrası bölümü kapsadığını ifade eden Gezici "4 kilometrelik kısmı da Yığılca Düzce yolunun Hasanlar Baraj köprüsünden sonraki yerde çalışmalarımız devam ediyor. Tabi bundan 2008 yılı içerisinde de İğneler köyü sapağında da çalışma yapılmıştı. Orası da sağlıklı bir hale getirildi" diye konuştu.

Devlet Planlama Teşkilatı'na Yığılca yolunun geri kalan kısmının yapılması için başvuru yapıldığına dikkat çeken Gezici "2011 yılının yatırım programı için çalışmalar yapıyoruz. Bu noktada yolun DPT tarafından yatırım programına alınması ile ilgili olarak ek başvuru yapılmıştır. Sağ olsunlar devlet büyüklerimizin yardımlarıyla beraber 2011 yılında yatırım programını alması için çalışmalar devam ediyor" dedi.

Nuri Gezici, Düzce Yığılca yolunun daha sağlıklı hale getirilmesi ve geri kalan kısmın tamamlanması için 2011 yılında da çalışmaların devam edeceğini vurguladı.