BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağa Belediyesi'ne teşekkür ziyareti

Aliağa Belediye Başkanı Oğuz, Çamlık İlköğretim Okulu ve okul aile birliği yöneticilerini ağırladı.

Abone ol

Okulların yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanmasında önemli payı bulunan Aliağa Belediyesi’ne Çamlık İlköğretim Okulu ve okul aile birliği yöneticilerinden teşekkür ziyareti.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi okullarının iç ve dış boyasının yapılmasından son derece mutlu olduklarını belirten ve okul aile birliği yöneticileri ile birlikte Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’u makamında ziyaret eden Çamlık İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Aksu “Aliağa Belediyesi'nin verdiği destek ile öğrencilerimiz pırıl pırıl ve tertemiz bir okulda eğitim ve öğretim yılına başladı. Katkılarınızdan dolayı okul yönetimi, öğrenci ve velilerimiz adına çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Oğuz: “Eğitimle ilgili bize düşen sorumluluklarının farkındayız”

Kentte yaşayan her bireyin sorununu kendi sorunları olarak kabul ettiklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz: ”Söz konusu sorun zaten eğitimle ilgiliyse kayıtsız kalmamız söz konusu olamaz. Devletin yanında elbette veliler de okulları için ellerinden gelen katkıyı koyuyorlar, tüm eksiklikleri gidermeye çalışıyor ancak yeterli olmuyor ve bu konuda yerel yönetimlere önemli görevler düşüyor. Bizde Belediye olarak ilçemizdeki okullarımızın boya bakımından tadilatına, çevre düzenlemesinden spor sahalarının yapımına kadar birçok eksikliklerini gidermeye çalıştık ve imkânlarımız doğrultusunda gidermeye devam edeceğiz” dedi.

8 okulda toplam 16 Bin 840 Metrekare alan boyandı Aliağa Belediyesi 2010–2011 eğitim öğretim yılı öncesinde kent genelinde; Aliağa, Atatürk, Helvacı, Namık Kemal, Şehit Sebahattin Karakaplan, Fatih, Şehit Çavuş Bülent Kula, Çamlık İlköğretim okullarında toplam 16 Bin 840 Metrekare alanın boya ve badanasını yaparak önemli bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Ayrıca okullara çeşitli araç-gereç desteği de veren Aliağa Belediyesi okulların çevre düzenlemesi de destek oldu.