BIST 8.735
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.235,73
HABER /  GÜNCEL

Kadıköy'deki kesik bacak cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı!

Amcası Rıfat Rıza Öztürk'ü öldürdükten sonra cesedini parçalayarak İstanbul'un çeşitli yerlerine bırakan Fahrettin Öztürk'ün ceset parçalarını konteynere atma anı ortaya çıktı.

Abone ol

Kadıköy Acıbadem Mahallesi Zeamet Sokak'ta geçtiğimiz çarşamba günü bir çöp konteynerinde bulunan kesik bacakların ardından cinayetin sır perdesi aralandı. Yapılan incelemede cesedin 55 yaşındaki Rıfat Rıza Öztürk'e ait olduğu ve 55 yaşındaki Öztürk'ün yeğeni Fahrettin Öztürk tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Her Şeyi İtiraf Etti

Kendisine yardım ve yataklık eden Ferhat Y., Turgut K. ve Fatih D. ile birlikte gözaltına alınan Fahrettin Öztürk, amcasının "baban gibi yattığın yerden para kazanıyorsun" demesi üzerine kendini kaybettiğini ve cinayeti işlediğini itiraf etti.  

Gövdesi ve Başı da Bulundu

Silahla öldürdükten sonra cesedi parçalayıp İstanbul’da çeşitli noktalarda atılan Rıfat Rıza Öztürk'ün bacaklarının ardından gövdesi Uskumruköy mevkiinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolu üzerinde bulunan bir refüjde, başı ise Acıbadem’deki bir çöp konteynerinde buldu.

O Anlar Saniye Saniye Kamerada

Öte yandan, ceset parçalarının çöp konteynerlerine atılması güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüphelilerin bir araçla getirdikleri çuvalları ayrı konteynerlere atma anları görülüyor.