BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.498,62
HABER /  GÜNCEL

İzzet Yıldızhan eşleri kim kaç kere evlendi imam nikahlı eşleri kim?

9 çocuk babası olan türkücü İzzet Yıldızhan, DJ'lik yapan ve verdiği cesur pozlarla bilinen Aysu Varol'a instagram hesabından mesaj yolladı. Tanışmak için genç kızı ofisine davet edince Aysu Varol, İzzet Yıldızhan'ın mesajlarını bir bir ifşa etti. Peki İzzet Yıldızhan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç ve kaç tane çocuğu var?

Abone ol

Son olarak piyano başında söylediği türkü ile magazin basınına gündem olan ünlü şarkıcı bu kez ifşa mesajları ile gündeme geldi. 9 çocuk babası olan 57 yaşındaki İzzet Yıldızhan'ın genç DJ Aysu Varol'a yolladığı mesajlar ortaya döküldü. 

Daha önce de şarkıcı Buray ve İlyas Yalçıntaş ile olan konuşmalarını ifşalayan Aysu Varol'un bu son hamlesi bugün magazin basınının konusu oldu. İzzet Yıldızhan Varol'u tanışmak için ofisine davet edince kıyamet koptu.  

3 resmi nikahlı eşinin yanı sıra imam nikahlı eşleri de olan 9 çocuk babası 57 yaşındaki İzzet Yıldızhan'a ayar veren Aysu Varol, Yıldızhan’ın kendisine imalı mesajlar attığını, ofisine davet ettiğini iddia ederek instagram ve whatsapp konuşmalarını ifşa etti.

İşte magazin basınına bomba gibi düşen o mesajlar...

Çok güzelsin diye mesaj yazan Yıldızhan, konuşmanın devanında Aysu Varol'dan whatsapp'tan konuşmak için numarasını istiyor...

Peki daha öncede birçok ünlü ismin mesajlarını ifşa eden, amacım ünlü olmak değil diyen Aysu Varol kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor..

Aslen Bursalı olan, spor ve sağlıklı beslenme üzerine de videolar çeken Aysu Varol Uludağ Üniversitesi mezunu. 

Birçok mekanda DJ'lik performansı sergileyen Varol'u instagram'da 102 bin kişi takip ediyor. 

Cesur pozlar vermeyi tercih eden Varol aynı zamanda spor tutkunu.

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan kimdir, kaç yaşında ve kaç kere evlilik yaptı İzzet Yıldızhan eşleri kimdir araştırmaları sık sık magazin basının gündeminde yer alıyor.  Geçtiğimiz yıl 9. kez baba olunca önceki çocukları ve eşleri yeniden gündeme geldi.

Peki İzzet Yıldızhan aslen nereli çocuk sahibi olduğu eşi ve ailesi hakkında bilinmeyenler neler? İşte İzzet Yıldızhan'ın hayatı;

3 kadın 9 çocuk ve hatrı sayılır bir servet. İzzet Yıldızhan bunlara çok kolay sahip olmadı. Çocukluğu Adana'da pamuk işçiliğinden Ankara pavyonlarına uzanıyor. Diyarbakır Çermik'de dünyaya geldiği yıl babasını kaybediyor. 

Annesi Suriye Zelal 15 çocukla bir başına kalıyor. İzzet Yıldızhan 15 çocuktan en sonuncusu. Müziğe Ankara'da kebapçıda çırak olarak çalışırken başlıyor. Önce pavyonlarda sahneye çıkıyor. Sonra albümler geliyor.

İLKOKUL MEZUNU BİLE DEĞİL : Bugün en önem verdiği şey çocuklarının eğitimi. Bunun sebebi de kendisinin eğitimden yoksun kalması. İlkokulu bile okuyamıyor. Daha sonraki yıllarda dışardan diploma alabilir. Bu sebepten olacak ki çocuklarına İngiltere ve ABD'de eğitim aldırıyor.

İZZET YILDIZHAN'IN EŞİ KİMDİR : Klibinde oynattığı mankenden bile çocuk yapan İzzet Yıldızhan'ın fırtınalı aşk hayatı duyanların başını döndürecek cinsten. 9 çocuğu olan ünlü sanatçı eşlerinin hiçbirine nikah yapmadı.

İzzet Yıldızhan, çocukları ve yeğenlerinin omuzlarına yaptırdığı dövmeler için “Toplam 28 kişide Yıldızhan dövmesi var. Bunu ben istemedim, ısrar ettikleri için izin verdim” dedi.

3 ÇOCUK YAPTIĞI EŞİ : İzzet Yıldızhan 3 çocuk sahibi olduğu ilk kadın Nilüfer Hanım... 1992 yılından beri beraber olduğu Nilüfer Y.'den olma Veysel Efe (d.2005) Mustafa ve Ali Yuşa adında 3 oğlu var. İzzet Yıldızhan'ın hayatında 24 yıldır bulunan Nilgün Hanım da diğer kadınlar gibi nikahlı değil. Nilgün Hanım katıldığı bir televizyon kanalında ''nikah'' konusunda şunları söylemişti: "3 tane evladım, benim nikahım. İzzet Beyi çok seviyorum. Çok iyi bir eş değildir ama iyi babadır."

SURİYELİ EŞİ KİM : İzzet Yıldızhan birlikte olduğu kadınlara resmi nikah kıymadığı gibi imam nikahı da yapmıyor. O kadınlardan biri de Suriye asıllı Gizem İ. ... Gizem Hanım'dan da 2005 yılında Sevgi isminde bir kızı oldu.

Ajda Ballıkaya kimdir? Klipte oynadı çocuk yaptı: İzzet Yıldızhan'ın hayatında yer alan üçüncü kadın ise bir mankendi. Ajda Ballıkaya , İzzet Yıldızhan'ın bir klibinde rol almıştı. 

İzzet Yıldızhan'ın Suriye isimli bir kız çocuğu dünyaya getiren Ajda Ballıkaya, mankenlik kariyerini de noktaladı. Suriye, İzzet Yıldızhan'ın annesinin adıydı.