BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

İtalyanlar Eljif Elmas için kapışıyor

İtalyan medyası, Lazio’nun hocasının şu ana kadar transferde en fazla 15 milyon euroluk oyuncu aldığını vurgulayarak, Fenerbahçeli Eljif Elmas ile bu rakamın üzerine çıkılacağını yazdı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Eljif Elmas, İtalyan ekiplerini karşı karşıya getirirken, Çizme basını bu transferde rekorların alt üst olabileceğini yazdı.

Fenerbahçe’nin genç futbolcusunun transferinde Fiorentina’nın ön planda göründüğü ancak Lazio’nun da Teknik Direktör İnzaghi ile ciddi olarak devreye girdiğini vurgulandı.

Fiorentina 15 milyon euroluk bir teklif sunmuştu
Corriere Della Sera, Lazio’nun hocasının genç oyuncuyu çok beğendiğini ve yönetime alınması için rapor verdiğini yazdı. Tuttosport da Lazio’nun bu transferde bir adım önde olduğuna dikkat çekerek, ''Fiorentina 15 milyon euroluk bir teklif sunmuştu. Yakında Fenerbahçe ile bir görüşecek olan Lazio, rakamı artıracak” yorumunu yaptı.

Eljif ile rekor kırılacak
Bu transferin bitme ihtimalinin çok yüksek olduğu değerlendirnesi de haberde yer aldı. İnzaghi şu ana kadar en fazla 15 milyon euro ile Correa’yı aldırmıştı. Elmas ile bu rakamın geçilip yeni bir rekor kırılacağı belirtildi.