BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.428,32
HABER /  DÜNYA

İsveç Başbakanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ülkesinin Ankara Büyükelçiliği aracılığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup gönderdi. Mektupta Kristersson'un "Ankara'ya gelmeye hazırız." ifadesini kullandığı belirtildi.

Abone ol

 İsveç basınına göre ülkenin yeni Başbakanı Ulf Kristersson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup göndererek Ankara ziyaretine hazır olduğunu bildirdi. Aftonbladet gazetesi, Kristersson'un ülkesinin Ankara Büyükelçiliği aracılığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dün bir mektup gönderdiğini duyurdu.

"Hazırız"

Mektupta Kristersson'un, "Umarım kısa süre içinde sizinle NATO konusunda ayrıntılı bir görüşme yapabiliriz. Size uygun olur olmaz Ankara'ya gelmeye hazırız." ifadesini kullandığı belirtildi.

"İş birliği yapmak istiyoruz"

Mektupta Türkiye'nin endişelerini ciddiye aldıklarını aktaran Kristersson'un "Türkiye'nin güvenlik sorunlarını çok ciddiye alıyoruz ve terör örgütü PKK ve diğer terör örgütleri ve bunların kollarından gelen tehditler de dahil olmak üzere terörün tüm biçim ve tezahürleriyle mücadelede iş birliği yapmak istiyoruz." ifadelerine yer verdiği aktarıldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Telaş yok gram altın 900 liraya düşer mi? Yatırımcılar dikkat Mehmet Ali Yıldırımtürk'ün altın açıklaması bomba
Foto Galeri Telaş yok gram altın 900 liraya düşer mi? Yatırımcılar dikkat Mehmet Ali Yıldırımtürk'ün altın açıklaması bomba Galeriye Gözat