BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,12
HABER /  SPOR

İşte Ziconun aklındaki 11

Zico, idmanda dev derbide oynatmayı düşündüğü 11'i denedi...

Abone ol

Sarı lacivertliler, 1 saat 40 dakika süren idmanda düz koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmalarının ardından hücum ve defans organizasyonları çalıştı.

Takım daha sonra iki gruba ayrıldı. Bir grup, antrenör Edu yönetiminde çabukluk ve şut çalışması yaparken, diğer grup ise teknik direktör Zico yönetiminde pas, hücum, yan top ve defans çalışması yaptı.

8'e 8 maç yaptıran Zico, daha sonra Galatasaray maçında oynatmayı düşündüğü 11'i denedi.

Bu 11'de Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur Boral, Semih ve Alex yer aldı.

Sırp futbolcu Mateja Kezman ise yedek kadroda yer aldı. Brezilyalı teknik adamın, sakatlığı tam olarak atlatan ve forma giymek isteyen Kezman'ı ise Galatasaray maçında oynatmayı düşünmediği öğrenildi.

Stephen Appiah, Zico'dan izinli olduğu için idmana katılmazken, tedavisi süren Tümer ve soğuk algınlığı geçiren Can ve Vederson antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları süren Deniz, Gürhan ve Serdar ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Bu arada Darıca Bayramoğlu Rehabilitasyon Merkezi'nden gelen çocuklar, sarı lacivertli futbolculara çiçek ve hediyeler verdi. Bu sırada Alex ve Deivid'in birbirleriyle şakalaşmaları da dikkat çekti.

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.