BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,15
ALTIN 2.242,99
HABER /  GÜNCEL

Dikkat! FIRTINA geliyor!

Aman dikkat fırtına var. Poyraz her bölgede etkili olacak. Haritalı tahminler...

Abone ol

Orta ve Güney Ege’de bugün lodos fırtınası bekleniyor. Marmara Bölgesi'nde bugün öğle saatlerinden itibaren yağmur var.  

Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Ege’de güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette esmekte olan rüzgar kuvvetlenerek bugün öğle saatlerinden sonra Orta ve Güney Ege’de fırtınaya dönüşecek. Lodos fırtınası yarın sabah saatlerinde Orta Ege’de, aynı gün akşam saatlerinde ise Güney Ege’de etkisini kaybedecek.

YARIN POYRAZ FIRTINASI BEKLENİYOR

Kuzey Ege’de; yarın sabah saatlerinde kuvvetli fırtınaya dönüşecek olan poyraz Perşembe günü, öğle saatlerinde etkisini kaybedecek.
Güney Ege’de yarın öğle saatlerinde fırtınaya dönüşecek olan rüzgar Cuma günü, günün ilk saatlerinde etkisini kaybedecek.
Marmara ile Batı Karadeniz’in batısında yarın öğle saatlerinde poyraz fırtınası var. Aynı gün akşam saatlerinde bu denizlerimizde kuzey ve kuzeybatıya dönecek olan rüzgar, Perşembe günü ilk saatlerde Marmara’da, Cuma günü öğle saatlerinde ise Batı Karadeniz’de etkisini kaybedecek.

MARMARA BÖLGESİ'NDE YAĞIŞLI HAVA

Marmara Bölgesi bugün öğle saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek.
Yağışlar bugün Trakya, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul’un Avrupa yakasında, yarın bölge genelinde kuvvetli olacak. Yağışlı hava Cuma günü ise etkisini kaybedecek. Hava sıcaklığı bugün 2 ila 4 derece artacak.

HARİTALI TAHMİN